RO Study
👤
Fluturele201
Fluturele201
05-04-2017
Matematică
a fost răspuns
ex 7 va rog
dau coroana
Răspuns :
Cocirmariadenis
Cocirmariadenis
09-04-2017
l+4cm
se obtine un patrat cu perimetrul 48cm a carui latura este
48:4=12
12-4=8 cm latimea dreptunghiului
L=12 cm
Perimetrul=2x(12cm+8cm)=40cm
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 95+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Cum Aflu Înălțimea La Care Se Ridica Apa Intr-un Poliedru , Tinând Cont Ca Aceasta Este Mai Mică Decât Volumul Poliedrului . P.s Am Toate Lungimile De Care Am N
Construieste Enunturi Cu : 1.Pronume Personal In Cazul Dativ, Nume Predicativ 2.Adjectiv Prronominal Posesiv In Acuzativ, Atribut Adjectival
Clasa A 4-a In Ultima Zi De Scoala Doamna Invatatoare A Cumparat 400 De Bomboane Pentru A Le Imparti Elevilor Ei. Ea A Dat Fiecarui Baiat Un Numar De Bomboane E
Cum Se Afla Radacinile Unui Polinom ? Schema Horner E De Ajutor ? Daca Da, Pe Cine Trebuie Sa Iau X0 Si De Ce ?
1. Alcatuieste O Compunere Cu Urmatorul Inceput Si Alege Titlul Potrivit! E O Dimineata Calda De Vara . Soarele , Înfășurat Intr-o Mantie De Lumină , Calatorest
Descrie Intr-un Enunt Un Beneficiu Pe Care-; Are Planta In Celulele Careia Se Desfasoara Procesul Exprimat Prin Ecuatia: 6CO₂+6H₂O--------glucoza+60₂.Ajutor!!!V
Folositi Sufixele -iu,-os,-ean Si Prefixele Ne-,in- Pentru A Forma Adjective
Coroana !!! Spune In Cateva Randuri Ce S - Ar Fi Intamplat Daca Muresul Si Oltul Si - Ar Fi Gasit Tatal .
Puteri Sa Îmi Spuneți Ce Înseamnă Xxl Și Xxx
Se Considera Ecuatia:mx^2+nx+1=0 a)determinati M Si N Care Apartin Lui Q Stiind Ca 1+radical2 Este Solutia Ecuatiei