RO Study
👤
Anonim
Anonim
05-04-2017
Limba română
a fost răspuns
Vă rog ex. 13!!!!!!!!!
Răspuns :
Coco9
Coco9
05-04-2017
afunda-intra...........
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 81+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Se Trec 200 L Amestec Etana Și Hidrogen Peste Catalizator De Hidrogenare Rezultând 140 L Gaze. Compozițiile Initiale (în Procente De Volum) Care Pot Duce La Ace
Aflați Măsurile Unghiurilor Unui Patrulater Convex Știind Că Acestea Sunt Invers Proporționale Cu Numerele 2,3,5,6.Dau Coroniță Primei Persoane Care Îmi Răspund
Enunțați Proprietățile Caracteristice Ale Dreptunghiului
Bună Dimineața Am Și Eu Nevoie De Un Răspuns La Această Întrebare!!!Mulțumesc!!!Și Vă Rog Frumos Să Nu Îmi Ștergeţi Întrebarea!!!
Scrie O Compunere De Aproximative 150 De Cuvinte, În Care Sa Realizezi O Descriere A Unui Spațiu Montan Pe Care L-ai Vizitat Sau Pe Care L-ai Văzut Pe Internet
Din 200 G De Carbid De Puritate 64% Se Obtin 31,36 Dm³(c.n.) De Acetilena.a)Calculeaza Randamentul Reactiei Carbidului Cu Apa.b)Ce Cantitate De Caldura Se Degaj
Va Rog Ajutati-ma!Doar B)Intrebarea Mea Este Daca Avem 2 Semidrepte Cu Sens Opus (AB Si (DE , (BA Si (ED Este Alta Pereche De Semidrepte Cu Sens Opus?Eu Gasesc
Poezia ,,Privesc Orasul Furnicar,, Apartine Genului Epic Sau Liric?
Transformați 1 Dam In M
Un Obiect Costa 1500 RON Cât Va Fi Prețul După O Scumpire De 10% Urmată De O Ieftinire Cu 10%