RO Study
👤
Help43
Help43
05-04-2017
Ed. tehnologică
a fost răspuns
rolul retelei de televiziune
repede
Răspuns :
Bebestufi1
Bebestufi1
05-04-2017
Reteaua de televiziune sre un rol important in viata oamenilor, aceasta oferind informatii utile telespectatorilor.
Sper ca te-am ajutat!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 75+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Daca Ariana Are 123 Fructesi Sabina 234 Mai Mult Iar Denisa Cel Mai Mic Numar De 4 Cifre Intre Care 2 Sunt Pare Iar Celelalte Is Impare. Cate Fructe Au Cele Tr
Se Stie Ca In Timpul Calatoriilor Dinu A Parcurs 400,25 Km Cu Trenul Si Cu 20 Km Mai Putin Cu Autobuzul, Iar Irina-300 Km Cu Trenul Su Cu 50,5 Km Mai Mult Cu Au
Suma A Trei Nr Este 1018. Al Doilea Nr Reprezinta Un Sfert Din Primul Nr, Care Este Cu 37 Mai Mic Decat Al Treilea . Care Este Fiecare Nr. ?
Calculati Suma Primelor 2012 Cifre Dupa Virgula,pentru Urmatoarele Cifre Dupa Virgula,pentru Urmatoarele Fractii Zecimale Periodice: a)14,21(7) b)8,(963) c)10,5
Salut,cine Imi Poate Spune Formula Greutatii .Va Rog Imi Trebuie La Fizica .=((
Scrieți Cu Cifre Romane Următoarele Numerale Ordinale: Al Nouasprezecelea, A Douăzeci Și Una, Al Treizeci Și Treilea, Al Patruzeci Și Unulea, Al Cincizeci Și Ci
Alcătuiți 2 Texte De Câte 5-7 Rânduri Fiecare In Care Sa Descrieti Artistic Apoi Științific Un Animal Îndrăgit De Voi
Cu Cine Este Comparata O Pasare Alergatoare, Daca Are Aripile Mai Mici Și Corpul Mai Greu va Roggg mulțumesc
Explicati In 3-4 Enunturi Ce Este Pentru Voi "gindul La Delfini"
34 La Puterea 3 Mie Imi Da 39,304 Dar In Carte Scrie 309,34 Si Nu Stiu Care E Corect