RO Study
👤
Salamrobert
Salamrobert
04-04-2017
Spaniola
a fost răspuns
Ce inseamna pasito in romana
Răspuns :
Baghera27
Baghera27
04-04-2017
Pasito inseamna pas mic
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 18+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Complete These Sentences . Some Spaces Need More Than One Word Yoko Miyake Goes To ........................school In London. I Go To .......... In ..........dur
Cate Zile Sunt In Trei Luni Consecutive?Afla Toate Solutiile Problemei.
O Compunere Despre Primavara
Am Problema : O Cantitate De 3,98 G Solutie Concentrata De H2SO4 Cu Ρ=1,4 G/cm³ Se Dilueaza Cu Apa La 200 Cm³ . O Proba De 5 Cm³ Din Aceasta Solutie Se Trateaz
Salut!!! Ma Ajutati Va Rog Cu Asta: Daca A=(radical Din 5 - 2)(radical Din 6+ Radical Din 5)(radical Din 3+ Radical Din 2) Si B=(radical Din 5 + 2)(radical Din
Trebuie Sa Stabilesc Coeficientii Plus Agentii Oxidanti Si Reducatoti La Ecualtia Asta + H2SO4 ->KHSO4 +I2 +H2S + H2O. Puțin Ajutor..
Cine Ma Poate Ajuta Cu Raspunsurile?
Cu Ocazia Zilei Parcurilor 18 Elevi Curata Parcul Scolii.ei Au Folosit Cate O Pereche De Manusi Si 15 Saci Menajeri.aflati Valoarea Cheltuielilor Stiind Ca O Pe
Intr.un Camion Sunt 80 De Saci A Cate 5 Kg De Ciment. Cate Kg De Ciment Ramn Daca Se Descarca Din Camion 255kg? Cati Saci Au Fost Descarcati?
Prima Mea Teza La Romana Prima Mea Teza La Romana, A Fost Si Prima Mea Teza. Inainte Au Fost Milioane De Clipe De Emotii Si De Curiozitate.Ma Intrebam Mereu Cum