RO Study
👤
Idk13
Idk13
04-04-2017
Limba română
a fost răspuns
va rog repede de tot dau 30 de puncte!!
Răspuns :
Ioana601
Ioana601
04-04-2017
Degeaba fara"textul citat"
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 13+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
1.Construiți Cinci Propozitii Cu Verbe La Diateza Activă. 2.Construiți Trei Propozitii Cu Verbe La Diateza Pasivă. VA ROG FRUMOS MA AJUTATI IMI TRUBUIE PE MAI
Dacă 6 Robinete Pot Umplu Un Bazin În 3 Ore Aflați În Cât Timp Unplu Același Bazin 9 Robinete Cu Același Debit. Ajutor Îmi Trebuie Pentru Mâine! !!!!!!!!!!
Realizati O Comparatie Intre Statutul Europei Fata De Celelalte Civilizatii La Inceputul Sec. XX Si, Respectiv, La Sfarsitul Secolului. Salut, Aveti Niste Idei
Fie VABCD O Prisma Patrulatera Regulata Cu Fetele Triunghiuri Echilaterale.Aflati Distanta De La Dreapta AB La Dreapta VD!Va Rog Daca Se Poate Sa Imi Explicati
Care Este Cuvantul Asemanator Pentru "a Se Inviora" ?
Dimensiunile Unui Dreptunghi Sunt Exprimate In Numere Naturale .Daca Perimetrul Dreptunghiului Este Egal Cu 20 Cm.Aria Acestuia ?
Alege,dintre Variantele Date,cuvantul Cu Sens Asemanator Pentru Verbul Subliniat In Secvența S-A SPART Policandru -a Se Crapa -a Se Deschide -a Se Termina -a S
4 Râuri Care Formează Granița Naturala
Faceți Un Text În Care Sa Aplici Expresii În Care Apare Cuvântul PISICA Sau Sinonime (de Exemplu ,l-am Prins Cu Mata-n Sac!!!
Sinonime Si Antonime Pentru Cuvintele: Bondoacă, Lătăreanță, Borcănat, A Se Molcomi, Încremenită. Urgent!! Dau Coroana