RO Study
👤
Blagalucian15
Blagalucian15
04-04-2017
Chimie
a fost răspuns
Punctul b si d .Multumesc !
Răspuns :
Moonlight01
Moonlight01
05-04-2017
b) Vs = 400cm3 = 0,4 L
md = 0,6g NaOH
C=md/M*Vs(L) = 0,6/40*0,4 = 0,0375 M
d) md = 20g NH4NO3
Vs = 200mL = 0,2 L
C =md/M*Vs(L) = 20/80*0,2 = 1,25M
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 22+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Fie Triunghiul Dreptunghic Abc Cu M(a)=90 Grade ,ad Perpendiculara Pe Bc ,De(BC) ,dc=9cm Si TgC=2 Supra 3 a)Determinati Lunigimile Laturilor Triunghiului b)C
Va Roog Mult !!! Dau Coronita !!!Trebuie Sa Demonstrati! In Caz Ca Aveti Nevoie De Formula :[tex]sin \frac{x}{2} = \sqrt{ \frac{1 - Cosx}{2} } [/tex]
O Urna Contine 6 Bile Albe Si 8 Bile Negre. Aflati Probabilitatea Ca, Extragand O Bila, Aceasta Sa Fie Neagra.
Engleza Cls 6 Ex 6 Pag 55
Precizați Valorile Morfologice Ale Cuvântului O Din Enunțul : Am Văzut-o Ieri, Dar O Singură Privire Nu A Fost De Ajuns Că Să Îmi Dau Seama Daca Este O European
Acolo In Paranteza Scrie Asa Cum Ai Invatat Tu Rezolva Asa Cum Stie Dau Coroana.
O Compunere Despre Mama Ce Contine Figuri De Stil
In Clasa A VI-a Sunt 36 De Elevi. La Un Concurs 1/6 Dintre Aceștia Au Luat Peste 90 De Puncte 2/6 Dintre Ei Au Luat Intre 50 Și 90 De Puncte Sub 50 De Puncte Au
1.Alcătuiește Enunțuri În Care Să Apară Numerale Cardinale Și Ordinale Cu Valoare Substantivală Având Următoarele Funcții Sintactice :– Complement Direct.....……
Taie Intrusul Din Fiecare Serie De Msi Jod. A) Am Alergat, Vor Citi, Fugise, A Iesi, A Oprit. B) Derapeaza, Gonisera, Iartama, Jucau, A Lauda C) Ai Plec