RO Study
👤
Abdaliefelix
Abdaliefelix
03-04-2017
Limba română
a fost răspuns
O povestire hazlie cu un prieten
Răspuns :
2004cristi2004
2004cristi2004
03-04-2017
intr-o zi de vara eu cu prietenul meu neam dus la iaz.Deodata pe prietenul meu la atins ceva de picior.El a luato la fuga la mal si a spus ca ceva la atins de picior .Noi neam dus sa vedem ei si din apa a esit fratele meu mai mare
sper ca team ajutat
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 23+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Ursul Pare A Fi Dispus Sa Vorbeasca Cu Tine. REalizeaza Un Interviu De 19 Randuri Intre Tine Si Uers Nu Prea Am Imaginati Deci Varoh Sa Ma
Să Se Determine Probabilitatea Ca, Alegând Trei Cifre Din Mulţimea {0,1,2,...,9} , Toate Acestea Să Fie Pare.
Avem Un Vas De 24 L Plin Cu Apa Si 3 Vase Goale A Cite 13 L, 11 L Si 5l. Cum Poate Fi Impartit Lichidul In Cantitati Egale?
Vreau O Compunere Cu Titlul''Viitorul Localitatii Mele" In Care Trebuie Sa Scriu Cu Ce Voi Contrubui Eu La Ajutorull Ei!
Daca A+b=-1/2 Si B+c =2/3 , Atunci A+2b+c=...
1. A)de Jur Imprejurul Unui Iaz In Forma De Dreptunghj Cu Lungimea De 1200m Si Latimea De 5ori Mai Mica Se Sapa Un Sant. Care Este Lungimea Santului? B)un Pa
In Ce An A Fost Al 2 Razboi Mondial
Salut:)))) Am O Mica Mare Tema La Romana:((clasa A6-a) Profesoara Mea Tine Mult La Portofoliu Asa Ca Ne-a Pus Sa Facem Niste Fise Cu: —Raportul Realitate-fictiu
Aflați Câte Numere De Forma 4abcd (bară De Asupra )sunt Multipli Ai Lui 23 Aflați Câte Numere De Forma 5abcde(bară De Asupra) Se Divide Cu 491
La Care Intrebare Raspund Cazurile?