RO Study
👤
Mateiirina
Mateiirina
03-04-2017
Germana
a fost răspuns
Imi trebuie neaparat va rog repede!!!
Răspuns :
Rares2942
Rares2942
03-04-2017
Darf ich baden?
Darf ich mit Alex spielen?
Darf ich mit meinen Freund spielen?
Warum muss ich Bannane essen?
Warum muss ich Sport machen?
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 83+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Gaseste Insusiri Potrivite Urmatoarele Cuvinte;toamna,vantul,frunze,cerul,padure,flori
12² + [ 2⁴³ ÷ ( 2⁹ )⁷ + 5⁶⁰ ÷ ( 5 · 5³ )¹⁵ ]=
Hidroxidul De Calciu ( Lapte De Var Sau Var Stins) Este Folosit Si Pentru a neutraliza Solutiile Acide. Calculeaza Masa De Lapte De Var Necesara Pentru Neutral
Aflati:a) In Cate Zerouri Se Termina Produsul Primelor 25 Numere Naturale Nenule? b)Care Este Cea Mai Mare Valoare Posibila A Sumei De Doua Numere Naturale Al
Care Este Perimetrul Si Aria Unui Triunghi Isoscel? P.s:URGEEEENT!!!!AM NEVOIE DE RASPUNS IN MAI PUTIN DE 15 MINUTE,PLSSS.
Redacteaza O Compunere De 20-25 De Randuri In Care Sa-ti Exprimi Opinia Despre Importanta Credintei In Viata Omului
Varsta Mamei Este De 4 Ori Mai Mare Decat A Fiului,iar Fiul Este Cu 21 De Ani Mai Tanar Decat Mama .Cati Ani Are Fiecare ?
Cand Tatal Meu Avea 31 De Ani , Eu Aveam 8 Ani . Astazi tatal Meu Este De 2 Ori Mai In Varsta Ca Mine . Cati Ani Am Acum ?
Se Dau Triunghiurile ABC Și MNP Asemenea. Dacă AB=8cm,AC=14cm,BC=16cm Și MP=7cm, Să Se Afle Lungimile Laturilor MN Și NP
Rezolvati Exercitiile:1. Valoarea Numarului Natural X Pentru Care Este Numarul X^2 + 6x Este Prim Este:?2. Lungimea Unui Cerc Este Egala Cu 10 Pi Cm. Aria Cercu