RO Study
👤
Dorintrailoiu
Dorintrailoiu
03-04-2017
Limba română
a fost răspuns
Mesaje pentru poluarea apelor
Răspuns :
PIKACHU564
PIKACHU564
03-04-2017
NU MAI POLUATI APA.
CE RAU V-A FACUT?
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 22+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Ce Caz Are Cuvantul Iarna.P.S; Propozitia Este: In Iarna Asta, Am Fost Cu Bunicul La Padure
Care Sunt Epitetele, Personificarile Si Comparatiile Din Poezia "Ce Te Legeni..." De Mihai Eminescu??- Ce Te Legeni, Codrule,Fără Ploaie, Fără Vânt,Cu Crengile
Au Loc Egalitatile?1.sin(120 Grade - X)=sin X+sin(60gr-x) 2.cos X -cos (x+60 Gr )+cos(x+120 Gr)=03.[tex]sin X^{2} (x+y)=sin X^{2} X+sin X^{2} Y+2sinx*siny*cos(x
Faceti Analiza Morfologica Si Sintactica A Subst Din Enunturile: -Am Gresit Fata De Prietenul Meu. -Vreau Bicicleta Prietenului Meu.
La 200 G Solutie De NaOH De Concentratie 30% Se Adauga 100 G Solutie Apoasa ..C% =?
Adina Are 12 Ani Si Este De 3 Ori Mai Mare Decat Fratele Sau Mircea. Mama Lor Este De 4 Ori Mai In Varsta Decat Adina, Dar Cu Doi Ani Mai Tanara Decat Tatal Cop
Cum Trebuie Sa Decurga un Proces In Instanta Adica Ce Trebuie Sa Spuna Avocatul Inculpatului ,avocatul Care Acuza, Judecatorul, Martorii Etc ,prezentarea Cu Te
Care Este Triplul Dublului 36
Faceţi Expasiunea Complementelor Circumstantiale De Timp Din Enunturile Urmatoare :Ajungând Acasă , M-am Culcat .La Răsăritul Soarelui , Mă Trezesc .Termin De S
In Propozitia "zbura ~deasulra Caselor~" Constructia Subliniata Este: A)adverb+substantiv In Acuzativ B)prepozitie+substantiv In Acuzativ C)prepozit