RO Study
👤
Ali277
Ali277
03-04-2017
Fizică
a fost răspuns
Ce mecanisme simple are in alcatuitea ei o bicicleta?
Răspuns :
Ericuta111
Ericuta111
03-04-2017
Roti,lant,manere,,scaun,frane.Slper ca te am ajutat.Eu sincera sa fiu doar atatea stiu acestea sunt cele mai importante.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 15+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Intr-o Cutie Sunt 481 De Bile Rosii, Galbene Si Negre. Bile Galbene Sunt Cu 36 Mai Multe Decat Bile Rosii, Iar Bile Negre Sunt De 3 Ori Mai Multe Decat Cele Ros
Functia Sintactica A Pronumelui Prin Care Din ,,a Dat Un Edict Prin Care Invita''
Un Arab A Lasat Mostenire Celor Trei Fii Ai Lui 19 Camile. In Testament Scria Ca Fiul Cel Mare A Vea 1/2 Al 2 Lea 1/4 Iar Al Treilea 1/5. Cum Au Impartit Cei Tr
Care Este Formula Lui Gaus .. ?
Va Rog Sa Ma Ajutati Cu 2 Probleme La Geometrie1. Perimetrul Paralelogramului ABCD Este Egal Cu 50 Cm .Afati Distanta Dintre Dreptele AD Si BC,daca M(<A)=30°
VREAU 17 PROVERBE CU NUMERALE MA AJUTI ?????????????
Intr-o Livada S-au Culs Intr-o Zi 408 Kg De Mere Iar In A Doua Zi Cu 945kg De Mere Mai Mult . Cantitatea Culeasa S-a Ambalat In Ladite De Cate 3kg Fiecarev. Cat
√15·√3-3√175:√35=√600000
Am De Facut Un Proiect La Istorie Despre Orice Invatat In Sem 1 In Cls A IV A Si Nu Stiu Ce Sa Aleg Ceva Foarte Interesant ..va Rog...idei
Cum Explic Semnificatia Unei Strofe Si Cum Prezint Rolul Poetului Intr-o Poezie?