RO Study
👤
Nicolas33
Nicolas33
03-04-2017
Matematică
a fost răspuns
Micsoreaza suma numerelor 38 si 10 de 8 ori
Răspuns :
Tina987
Tina987
03-04-2017
38-8=30
10-8=2
SUCCES SPER CA TE-AM AJUTAT
Answer Link
DeeeaFlorina
DeeeaFlorina
03-04-2017
(38+10):8=48:8=6
Sper ca te-am ajutat
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 13+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Altădată/altă Dată Nu Exista Poluarea Mediului.Voi Citi Lectura Altă Dată/altădată.Haiducii Altă Dată/altădată Îi Ajutau Pe Săraci.Vom Pleca Altă Dată/altădată
Write Two Paragraphs, One About A Jobyou Would Like To Do(doctor ) ( 7 Reassons ) And One About A Jobyou Wouldn't Like To Do. (7 Reassons ) Give Reasons For It.
Notează A Sau F Alexandru Cel Mare A Stabilit Capitala Macedoniei La Babilon Alexandru A Fost Educat De Aristotel Alexandru A Cucerit ChinaAlexandru A Rugat C
Pace De Octavian Goga.Ce Titlu As Alege Pentru Aceasta Strofa?,,Numai Mosul. Povesteste,asezat Pe Fata Vetrii- Dumiriti De O Pilda Veche, Îi Asculta Doi Cume
Mă Puteți Ajuta La Chimie
Scrie Cuvinte Care Au Aceeași Formă , Dar Înțeles Diferit. •animal, Regele Junglei • Moneda, Ban.......... •parte A Corpului In Care Se Afla Creieru
3 Scrie Forma Literară A Cuvintelor:dete, Tâcâia, Dară, Să Vază ,să Râză, Priimi ,se Îngrija, Iară ,îndeseară, Lacrămi.dau Coroană
1. 2Al(OH)3+3H2SO=Al2(SO4)3 + 6H2O2. Al(OH)3 + NaOH + 2H2O=Na[Al(OH)4* (H2O) 2]3. Zn(OH) 2 + H2SO4=ZnSO4+2H2O4. Zn(OH)2 + 2Na(OH)=Na2[Zn(OH)4]Trebuie Sa Aflu Ro
Scrieți 10 Propoziții La Modul Imperativ În Franceză
URGENT!!Indică Numărul Formelor Flexionare Ale Următoarelor Adjective.marerenumiţiadaptatăbunul