RO Study
👤
Pisicila1
Pisicila1
03-04-2017
Matematică
a fost răspuns
Va rog ex 6,7
Urgent dau coroana!
Răspuns :
Pisicmic34
Pisicmic34
03-04-2017
ex 6
90×10=900
7 nu il știu.scuze
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 64+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Afla Diferenta Dintre Dublul Celei Mai Mari Cifre Impare Si Indoitul Numarului 5 Fara Impartire, .Va Rog Frumos
Exercițiul 5 RepedeDau Coroana!!
Dati-mi Va Rog 3 Motive Din Cauzele Deteriorarii Padurii. Gen : Defrisarea Lor, Si Inca 2 Va Rog. Si Cum Am Putea Sa Prevenim Acest Lucru. Va Rog Urgent
Impartind Un Numar Natural A La Cel Mia Mare Numar Par De O Cifra,se Obtine Catul 37 Si Restul Un Numar Par Diferit De 0.Afla Numarul.Determina Toate Solutiile
HEEELLLLPPPPPPPPPP AM NEVOIE DE EX.URILE 22,23 PT CINE ARE TIMP AS VREA SA LE FACA TOTALE ADICA SI REZOLVARILE NU DOAR REZULTATUL!!UUURRRGEEENTTTT DAU COROANA!
Suma A Trei Numere Este 40.Andrei A Obținut 3,după Ce Împărțit Primul Număr La Al Doilea Și 2,după Ce A Împărțit Al Treilea Număr La Primul.care Sunt Cele Trei
Adunind Un Nr.natural Cu Dublul Precedentului Sau Si Cu Triplul Succesorului Sau Obtineti 49.Care Este Acel Numar?
Descrierea Ursului Polar
Copiaza Apoi Scrie In ?semnul De Relatie Corespunzator A) 30-(18-12)?(30-18)-12
Traduceti -The Woman Has Sneaked Into Our House Like A Snake For Years. How Couldn't You See The Real Face Of This Woman ? -Who Can Make The Difference Between