RO Study
👤
Piciu38
Piciu38
03-04-2017
Limba română
a fost răspuns
doua propozitii cu sens diferit pentru uimit
Răspuns :
Fguh
Fguh
03-04-2017
El rămâne uimit în fața profesorului.
Answer Link
Butterfly14
Butterfly14
03-04-2017
Eu am ramas uimit de frumusețea sa
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 85+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
8 Write What You Are Wearing. I Am Wearing ...
Ecuaţii Si Sisteme De Rezolvati, Prin Metoda Reducerii, Următoarele Sisteme De Ecuatii Liniare: X + 2 Y=11 2x+1=3y-7 A) D) 8.x-2 Y=-2 (3 (x-7)+1=x+7-11 X + 3y =
9. Cate Drepte Distincte Trec Prin Trei Puncte Coliniare 10. Desenați Trei Drepte Care Au Un Singur Punct Comun. 11. Desenați Trei Drepte Care Nu Au Niciun Punc
Dau Coroana!!!!varog
5. Dacă Perimetrul Unui Pătrat Este Egal Cu 65 Cm, Aflați Lungimea Laturil Pătratului.
În Figura Alăturată Punctele A B C D Sunt Coliniare În Această Ordine Dacă Punctul B Este Mijlocul Segmentului Ac Și Punctul C Este Mijlocul Segmentului Ad Și A
Va Rog Dati Un Ex .la Primul Raspuns Dau Coroana
4. Ecris Les Noms Qui Correspondent Aux Verbes Des Séquences Ci-dessous. Urgentttttttttttttttt • Protéger La Nature → La Protection De La Nature .trier Les Ordu
Look And Make Sentences.1 I/sweets2 We/bananas3 She/apples4 I/peas5 They/sandwiches6 We/chocolate Ajutati Ma Repede! Va Rog Frumos!
!!!! URGENT Caracterizați Tipul De Mediu Din Județul În Care Trăiţi, Preciz Următoarele: -tipul De Mediu; - Localizarea Pe Glob, Pe Continent, În România; Comp