RO Study
👤
Maiaverdes
Maiaverdes
05-12-2014
Limba română
a fost răspuns
sistemul institutional al UE
Răspuns :
Burnete22
Burnete22
06-12-2014
Parlamentul European !
Sper ca te-am ajutat!!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 79+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
3 Persoane Au Depus La Banca Sume De Bani Direct Proportionale Cu Numerele 2,3,5.Dobanda Oferita De Banca Este De 10% Pe An.Dupa 1 An Cele 3 Persoane Aveau In B
80. Fie F:R-->R,f(x)=3x-2. Calculati F(1)+f(2)+...+f(10).
Un Automobil A Parcurs O Distanta In 3 Zile Astfel:in Prima Zi A Parcurs 7 supra 20 Din Drum,a 2a Zi A Parcurs 1 supra 5 Din Distanta Ramasa,iar A Treia Zi A Pa
Incadrati Numarul 2,85 Intre Doua Numere Zecimale Care Au Partea Intrega Reprezentata de Doua Numere Naturale Consecutive Si Partea Zecimala Formata Din Trei Ci
Daca M Este Mijlocul Segmentului [AB],P Este Mijlocul Segmentului [AM] Si PM=7 Cm,atunci Determinati Lungimea Segmentului [AB]
Daca Raportul Dintre Lungimile Laturilor A Doua Patrate Este Egal Cu 3/2 , Atunci Determinati Valoarea Raportului Perimetrelor Si Valoarea Raportului Ariilor Ce
Astept RaspunsCalculati Suma S=4+8+12+...+2012=
3 Persoane Au Depus La Banca Sume De Bani Direct Proportionale Cu Numerele 2,3,5.Dobanda Oferita De Banca Este De 10% Pe An.Dupa 1 An Cele 3 Persoane Aveau In B
Doi Copii Impart O Ciocolata Care Are 20 De Patratele, Raportul Fiind De 2/3.Cate Patratele Primeste Fieare Baiat? Explicati-mi Va Rog!
Scrieti Toate Fractiile:a)cu Numaratorul 2 Si Numitorul Mai Mic Sau Egal Cu 7b)Subunitare Cu Numitorul Mai Mic Strict Decat 8 Si Numaratorul Mai Mare Sau Egal C