RO Study
👤
Anonim
Anonim
02-04-2017
Matematică
a fost răspuns
Va rog ex 3 plz urgent dau coroana
Răspuns :
Denisaion555
Denisaion555
02-04-2017
Ana , ea te-a invitat la ziua ei de nastere .
Mama , de ce m-ai chemat ?
Tata a intrebat-o pe Adina daca vine la cumparaturi .
Parinti I-au certat pe cei doi .
Eu v-am spus ca nu este bine ce faceti .
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 28+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Dează În Mod Analog. 10+ = 5+7 4 8+6 = 10 + 2+9= + 10 15-7= 10-13-6-10-2 8+8= 10 + 11 - 8 = 10-10-15-6 5 Formulează Întrebări Astfel Încât Problemele Să Se Rezo
4 Completează Dialogul Dintre Elefănţel Şi Crocodil. - Bună Ziua, 1 - Sigur Că Pot, Dar ! Eu Sunt Micuţule! - Pot Să Vă Pun O Întrebare? Aș Vrea Să Știu Mă Pute
4. Completați Ecuaţiile Reacțiilor Chimice De Mai Jos Şi Precizaţi Tipul Acestora: A) CaCO3 → B) CuSO4 + NaOH → C) NH3 + HCI → 3 F
Dau Coroana Urgent!!!!!!!!!!
4. Fie OM Bisectoarea Unghiului AOB. Dacă AOM= 27°, Aflați Măsura Unghiului AOB. Va Rog Frumos Sa Ma Ajute Cineva Dau Urmărire Și Coroana Răspunsurile Sa Fie C
Idei Principale Din Dicționar De Idei Principale De Adrian Mariono .Dau Coroana
Se Amestecă 2 L Dintr-un Lichid Cu Densitatea 1,200 Kg/m Peratura 20 °C Cu 4 L Dintr-un Lichid Cu Densitatea 1 000 Kg/m³, Căldura Specifică 3 600 J/kg K Şi Mper
2. Alcătuieşte Un Text Format Din Trei Fragmente, Despre Un Personaj Cu Trăsături Opuse Celui Din Textul Mi S-a Terminat Caietul După Mircea Sântimbreanu.
Realizează Prezentarea Lui Apolodor Folosind Un Organizator Grafic De Tip Ciorchine Apoi Scrie Un TextDau Coroana
Aaaaaaaaaaaaaaahcsvgdhfjvjfugchchv