RO Study
👤
Denisaiepuras
Denisaiepuras
02-04-2017
Matematică
a fost răspuns
cat este0,5 la puterea a 2
Răspuns :
Directionera1234
Directionera1234
02-04-2017
0,5 la puterea a 2=0,25
Answer Link
MarianStieCeva
MarianStieCeva
02-04-2017
Deci 0,5 la a doua este 0,5 × 0,5 = 0,25
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 14+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Cum Se Calculează 4x67y2 Barat=23
Prin Simplificare,fractia 480 Supra 300 Devine:
Sa Se Determine Coordonatele Punctului De Intersectie A Dreptelor De Ecuatii 2x - Y -2 = 0 Si X + 3y - 8 = 0 ce Formula Folosim? Ms !
Sa Se Determine Valorile Reale Ale Lui X, Pentru Care Suma Expresiilor 2x-1 Si 4-5x Este Pozitiva.
Realizeaza Un Text Narativ Fictional In Care Personajele Sa Fie Plante Sau Animale.
Comentează Următorul Citat(minim 50 Cuvinte) "Poți Afla Mai Multe Despre O Persoană Prin Ceea Ce Spune Ea Despre Ceilalți Decât Prin Ceea Ce Spun Ceilalți Despr
Scrie Sase Propozitii In Care Sa Folosesti Forme Neaccentuate Ale Pronumelui Personal Pentru Persoana A III-a, Singular Si Plural, In Cazurile Acuzativ Si Dativ
VA ROG AJUTATI MA CLASA 4 !!!! 7 SI 8 MI LE FACEȚI SAU IMI SPUNETI DACA E CORECT , DAU COROANA LA PRIMUL CARE MI LE FACE PE TOATE
VA ROG AJUTATI MA CLASA 4 !!!! 7 SI 8 MI LE FACEȚI SAU IMI SPUNETI DACA E CORECT , DAU COROANA LA PRIMUL CARE MI LE FACE PE TOATE
Mihaela Isi Cumpara O Trusa De Geometrie Cu 30 De Lei . Claculati Cati Lei Mai Are Mihaela Daca Trusa A Costat 1/3 Din Suma Pe Care O Avea