👤
a fost răspuns

Caracterizează in 150-250 de cuvinte o narațiunii in care sa prezinți o întâmplare reala sau imaginara petrecuta la mare

Răspuns :

Vara aceeasta , Ema si familia ei ma invitat si pe mine in vacanta . Eu nu stiam unde vom merge . Mare mi-a fost surprinderea ca vom merge cu un vapor .
In prima zi am vizitat tot vaporul si vabordul . Capitanul era foarte fericit si mandru de vaporul sau . Ema era foarte fericita ca a vazut 2 balene . A doua zi am facut scufundari iar apoi am mers la restaurant si am mancat rac . A fost minunat
A sosit vara . Soarele mangaia natura cu razele lui asemenea unui piaptan .
 Eu si familia mea am plecat in vacanta la mare . Drumul a durat 6 ore dar a meritat. 
Ajunsi acolo , ne-am dus la hotel si am despachetat , cu foarte multa bucurie. Peste o ora am plecat cu totii pe plaja . Peste tot , pe unde te uitai erau numai copii care faceau castele de nisip sau se jucau cu mingea . Le puteai citi bucuria din ochiisorii lor micuti si stralucitori.
M-am dus cu tata in apa , si incet incet am intrat , chiar daca nu stiam sa innot. La un momentdat , un val foarte mare se apropria de noi . Infricosata , am incercat sa merg la mal , dar nu am reusit . In cateva secunde m-am trezit sub apa adanca si albastra . Am incercat sa dau din maini si din picioare ca sa ajung la mal , dar in zadar . Din fericire , un domn foarte dragut m-a ajutat sa ies inapoi pe nisipul dogorit de soarele stralucitor. 
Dupa ce i-am multumit , m-am dus inapoi la ai mei si le-am povestit  totul. Nu o sa uit niciodata aceea zi.