RO Study
👤
Saruta201712
Saruta201712
02-04-2017
Limba română
a fost răspuns
Help.......3 pana maine
Răspuns :
KeNNyGamer
KeNNyGamer
02-04-2017
3)cu teama, usa, cu cheia, in taina, mireasma, racoarea, umbra, cu solzi, ca de balaur, de smalt, aur, cu sclipiri, de platina.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 51+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Cate 3 Propozitii Cu Functiile Sinctactice Ale Modului Infinitiv: SUBIECT, ATRIBUT VERBAL, COMPLEMENT DIRECT, COMPLEMENT INDIRECT, COMPLEMENT CIRCUMSTANTIAL DE
Demostratie Ca Boul Si Vitelul Este O Fabula :)
Suma A Doua Numere Naturale Este 88.Determinati Numerele Stiind Ca Inpartindu-l Pe Cel Mare La Cel Mic Se Obtine Catul 4 Si Restul 13.
Cu Oxigenul Care Se Gaseste Intr-un Vas Se Oxideaza, 0,5 Moli De Atomi De Magneziu Pentru Obtinerea Oxidului De Magneziu. Cati Moli De Oxigen Sunt Necesari ??
1.Rexolvati Euatiile: A) 3(x+2) +2x=61
Am Nevoie Urgent De Un Text Argumentativ De 15-20 Randuri Despre Politeţe ..va Rog Mult :)
Cine Ma Ajuta? Ca Imi Storc Creierii...2 La Puterea X-2000+2 La Puterea X-2001+2 La Puterea X-2002=14
Proprozitie Cu Valoarea Morfologica A Lui: "a" In Afara De Valoarea Morfologica Pe Care O Are In Urmatoarea Propozitie:"Misroase-~a~ Paine.".
Fisa De Analiza Pentru Un Produs De Plastic Pt Clasa A VII- A ... :*
Buna! Am De Facut Un Eseu De O Pagina Cu Tema " Libertatea Este Dreptul De A Nu Minti .'' Imi Puteti Da Cateva Idei Depre Ce Sa Scriu? Multumesc Anticipat!