RO Study
👤
Incapatinata
Incapatinata
02-04-2017
Limba română
a fost răspuns
texte cu multe verbe URGENT
Răspuns :
2343kokolino
2343kokolino
02-04-2017
Cauta popa Tanda Sau prisle cel voinic Sania de ion druta sau povara bunatatii noastre tot de Ion druta exem
ple de verbe amerge a minca a ajuta
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 77+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Realizați O Propozitie Prin Care Sa Comunicați Un Gând Sau Un Sentiment Al Vostru Despre Toamna.Prin Ce Puteți Exprima Această Propoziției?
Alcatuieste Propoziti Cu V-a ,va,cel,ce-l,vor ,v-or,intr-un,mai,nea,ne-a,ne-ai,miau,mi-au La ,l-a, Ne-am,neam,s-a,sa ,nu-sVa Rog Faceti Mai Lungi Propozitile La
Realizeaza O Fisa De Identitate Pentru :Bogdan , Claudia Si Adi .
Indentificati Arhaizmu Din Textul Urmator Si Precizati Felu Lor Canueste Alta Simai Frumoasa Si Mai Defolos La Toata Viata Omului Zabava Decat Cititul Car
Fie O Punctul De Intersectie A Diagonalelor ABCD.a)Calculati Masurile Unghiurilor Rombului Stiind Ca M(<ABD)=20°b) Determinati Masurile Unghiurilor Rombului
COROANAAA Transcrie Un Cuvant Format Prin Compunere Si Unul Format Prin Conversiune Si Explica Cum S-au Format : " Sunt Seri Cand Tot Cerul Mi Se Pare Pustiu ,
Demonstreaza Relatia De Interdependenta Dintre Asezarea Geografica A Civilizatiilor Orientului Antic Si Specificul Dezvoltarii Economice Al Acestora.
Formati Din Betisoare Numarul CXLI.Schimbati Locul Unui Singur Betisor Pentru A Obtine Un Numar Cu 28 Mai Mic Decit Cel Dat ....numerele Fiecaruia Litere:C100 X
Se Dau Nr 2 578 3 509 6000 1 701 A Ordoneaza Crescator Nr Date B Calculeaza Diferenta Nr Pare C Afla Suma Nr Impare
Scrie Cuvinte Compuse Sinonime Cu Grupurile Asezate In Coloana acum Doua Zile Peste Trei Zile Foarte De Dimineata Salutul Din Prima Parte A Zilei Noaptea