RO Study
👤
Denisavanessa
Denisavanessa
01-04-2017
Matematică
a fost răspuns
Cum se calculează raza cercului?
Răspuns :
Aimullah123
Aimullah123
01-04-2017
a/sinB = b/sin B = c/sin C = 2r
Answer Link
DeeeaFlorina
DeeeaFlorina
01-04-2017
Daca stii cat este diametrul poti calcula raza
diametrul=2×raza
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 91+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Maiestri,Experti ai Matematicii,ajutor!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Unde Punem Parantezele Ca Rezultatul Sa Fie 30?84:7x9-6x8-5=30
Redactati O Scrisoare Catre Bunicii vostri,prin Care Ii Anuntati Ca Veti Merge La Ei In Vacanta.
Într-o Lada Sunt 380 De Napolitane,iar In Alta Cu 111 Mai Multe. S-au Consumat 240 De Napolitane Din Prima Lada Si Din A Doua Cu 70 Mai Putine Decit Din Prima.
IMI TREBUIE O PROBLEMA DE MATE CLS A 4 NU CONTEAZA CU CE PROBLEMA SA FIE UNA MAI USORA DC SE POATE!!
Va Rog Ajutor. Sublinuati Comp. De Mai Jos.aratati Par. De Vb. Prin Care Sunt Ex. Cazul. A)"Scormonind Pe La Gaini, Pe Sub Closti Si Prin Vecini, A Stricat Pe N
Un Biciclist Si-a Propus Sa Parcurga Un Traseu In Trei Zile. In Prima Zi A Parcurs 1 Supra 2 Din Drum, A Doua Zi 2 Supra 4 Din Ce-a Mai Ramas, Iar A Treia Zi Ul
Se Supun Prajirii 120 G Pirita(FeS2) In 672 L Aer(c.n). Determina continutul Procentual Al Dioxidului De Sulf In Amestecul De Gaze.
Dati Exemple Prin Ce Poate Fi Exprimat Complementul Circumstantial De Mod(prin Exemple Ma Refer La Propoziti Intregi In Care Sa Subliniati Complementul De Mod S
M-am Gandit La Un Numar Pe Care Il Maresc Cu 33,apoi Il Micsorez Cu 47 Si Voi Obtine 40.La ce Numar M-am Gandit?
Gasiti Sinonimele Pentru Urmatoarele Expresii,a Se Lega Ca,a-si Incerca Norocul,a Tine Sfat