RO Study
👤
Teotrifan
Teotrifan
05-12-2014
Limba română
a fost răspuns
ce simtiti voi cand sarbatoriti craciunul
Răspuns :
Unitedgalati1
Unitedgalati1
05-12-2014
simt ca plutesc! Adica este sarbatoare, nasterea Domnului si trebuie sa ne bucuram de orice clipa petrecuta impreuna cu familia!
Answer Link
ValyRemus
ValyRemus
05-12-2014
Odata cu venirea Craciunului, ni se declanseaza in suflete o bucurie interioara enorma, generata de sentimentul divin al Nasterii.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 61+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Va Rog Ajutati-ma Dau 100 De Puncte Si Coroana
Am Nevoie De Ajutor La Tema De La Engleza:yrebuie Sa Fac Un Proiect Cu Un Text De Aproximativ 20 De Propoziti In Care Sa Prezint Cum Este Craciunul La Romani!!!
14. State Republici____________________15. State Monarhii____________________MĂRILE AGLOMERĂRI UMANE1. Regiunile Cu Cele Mai Mari Densități De Populație:.______
Fișă De Lectură Din Lectură Fram Ursul Polar Titlul Lecturi..........autorul..........alte Lecturi Ale Acestui Autor.........1 Locul Și Timpul Acțiuni ........2
Buna, Ajutați-mă La Aceste Exercițiu, Vă Rog!
Vreau Și Eu Rezolvarea Ei
1. Cuvintele Blănița, Castanie, Prădători S-au Format Prin: A) Conversiune. B) Derivare. C) Compunere. D) Altă Modalitate.
Daca ABC Este Un Triunghi Oarecare A>b>c Si H Este Ortocentrul, I Centrul Cercului Inscris, Respectiv O Centrul Cercului Circumscris Triunghiului Dat, Atu
Daca O Caciula Costă 59 Lei Și Eu Dau 100 Lei Cât Rest Trebuie Să Îmi Deie
Va Rog Frumos Rapiddd