RO Study
👤
Bia2001111
Bia2001111
31-03-2017
Matematică
a fost răspuns
Help!!!Am nevoie urgent!! Dau coroana!!!
Răspuns :
CeoGames
CeoGames
31-03-2017
Uite aico rezolvarea :)) sper ca te-am ajutat <3
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 31+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Scrieti Ecuatiile Reactiilor Dintre Clor (Cl2) Si Sodiu,calciu,aluminiu,hidrogen.
Suma A Doua Numete Este 45 Aflati Cele doua Numere Stiind Ca Prin Impartirea Lor Se Obtine catul 5 Si. Restul 3
Avem Fractia X=3 1/3 partea Fractionara Si Intreaga.
Se Amesteca 5 Kg De Apă Cu Temperatura De 20 Grade Celsius Si 3 Kg De Apa Cu Temperatura de 60 Grade Celsius . Se Izoleaza Sistemul . Temperatura De Echilibru E
Portretele Celor Doi Conducatori De Osti Se Realizeaza Prin Folosirea Antitezei . Observati Diferentele Dintre Personajele Mihai Si Hassan Referinduva La: pozit
Punctele A, B, C, D Sunt Situate Astfel Incat[AB]=[BC]=[CD]=[DA].Aratati Ca: AC Perpendicular Pe BD Unghiul BAC Congruent Cu Unghiul DAC
1 . A) Aflati Cel Mai Mic Numar Natural Pe Care Impartindu-l Pe Rand La 6 ; 18 Sau 24 Se Obtin Respectiv Resturile 4 ; 6 Si 22 . B) Determinati Cel Mai Mic
Un Dreptunghi ABCD Are Ab=8 Si BC=4. Distanta De La Punctul A La Diagonala BD Este Egala Cu ... ?? Va Rog Puteti Sa Ma Ajutati ?
1.Suma A Doua Nr. Nat. Este 21. Cel Mai Mare Divizor Comun Al Lor Este 3. Aflati Numerele.2.Un Obiect Se Ieftineste Cu 15%.Dupa Ieftinire Costa 116 Lei.Aflati P
Masura Versului Este De ....?"Eu Privindu-l Din Padure "