RO Study
👤
Thresh
Thresh
31-03-2017
Matematică
a fost răspuns
Imi spune cineva fix cat e 6 centi
Răspuns :
Naty555
Naty555
31-03-2017
2 lei şi 50 de bani (2,5)
Cred că aşa este! Sper că te-am ajutat!
Answer Link
Alexuta123451
Alexuta123451
31-03-2017
30 de bani
3 bani de 10 bani
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 52+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Determinati Numerele A,b,c Distincte Doua Cate Doua ,stiind Ca 7,5 Supra A =b Supra C Si C Este Numar Prim cum Vine ? care E Rezolvarea ?
Determinati Numerele Reale M Si N Petru Care F:R->R Si G:R->R Sunt Functii Egale Pentru Fiecare Dintre Cazuri:a) F(x)=-3x+7 Si G(x)=(2-m)x+n+4.Vreau Sa Im
Care Este Capitala Camerun-ului ?
In Trei Depozite Se Afla 600 Tone De Grau.Daca Din Primul Depozit Se Transfera 20 Tone In Al Doilea,atunci In Cele Trei Depozite Se Afla Cantitati Egale De Grau
Cei 5 Puiai Vulpitei VITA Sau Nascut Fiecare La Diferenta De 2 Ani Fata De Urmatorul. Diferenta De Varsta Dintre Cel Mai Tanar Si Cel Mai Varstnic Pui Este De..
Un Elev Isi Propune Sa Citeasca 375 Pg Daca In Fiecare Zi Ar Citi Cu 5 Pg Mai Mult Decat In Ziua Precedenta Ar Termina De Citit Ce Si-a Propus In 5 Zile.Cate Pg
Vreau Un Eseu Argumentativ Despre Uitatul La Televizor ,, Argumentative essay , Watching TV '', aprox. 180 Cuv . Vreau Un eseu cat mai Bun, plzzzz .
Care Este Rolul Virgulei In Sintagma; Hait, La Culcare.
Povestiti-mi Si Mie In 10-15 Randuri Povestea Haidi Fetita Muntilor.multumesc Mult!
Toate Obiectele Sunt Un Indrumar In Viata...Precizeaza Functiile Sintactice Ale Cuvintelor Din Propozitia De Mai Sus.