RO Study
👤
Anonim
Anonim
31-03-2017
Engleza
a fost răspuns
ordonati mi si mie dialogul urmator
Răspuns :
Alexanderb00s
Alexanderb00s
31-03-2017
Salut ! Am potrivit dialogurile , sper sa te ajute la ora asta . Fiecare punct stanga - dreapta l-am numerotat ... 2-4 / 5-7 / 4-2 / 3-1 / 6-5 / 7-6 / 1-3 . Bafta !
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 65+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
De Efectuat Eseul Caracterelor De Personaj
Salut! Care Este Cea Mai Bună Carte De Spioni ? Desigur, Care Te Învață Cum Să Ajungi Spion, Ce Trebuie Să Faci Ca Spion, Secretele Spionului(cea Mai Importantă
2. 180 De Elevi Din Clasa A Patra Au Participat La Concurs Şi Au Format 3 Echipe. În Prima Echipă Au Fost 60 Elevi, În A Doua Au Fost De 4 Ori Mai Mulți Decât Î
Dănuț Are 21 De Găini Rațe Cu Șapte Mai Puține Iar Gâște De Șapte Ori Mai Puține Decât Găini Câte Păsări Are Băiatul
4. Care Este Numărul Minim De Monede De 1 Ban, 5 Bani, 10 Bani Şi 50 De Bani, Necesare Pentru Plata Oricărei Sume De La 1 Ban Inclusiv până La 50 De Lei? 116 10
Triunghi ABCunghiul A=90 De GradeAB=30AC=16Sa Se AfleAria Triunghiului ABC=?sin B=?tg C=?
Notează Două Enunțuri În Care Verbul"a(se)juca"să Fie Folosit Cu Alte Două Sensuri Proprii Decât În Secvența"Și La Urma Urmei,ei Nici Nu Știu Să Se Joace Că Voi
Explica Ultimele Doua Versuri Ale Poeziei.
Exprimati In Grade Celsius Temperaturile Corespunzatoare: A) Unei Camere Racoroase(68°F)b) Unei Zile Calduroase De Vara (95° F) C) Undei Zule Geroase De Iarna (
Ti-ai Mânat Prin Veacuri Turmele Pe Plai, Din Stejarul Romei Tu Mlãditã Ruptã, Si-ti Cântai Amarul Din Caval Si Nai. Dar Cumplit Tu Fost-ai Când Te-au Dus În Lu