RO Study
👤
SuntDeNota10
SuntDeNota10
31-03-2017
Geografie
a fost răspuns
cum comunica oceanele intre ele
Răspuns :
Lau2003
Lau2003
31-03-2017
Oceanul planetar este sistemul interconectat al apelor oceanice
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 22+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Creati Un Basm Cu Titlul Ciresul Vorbitor
4. Vlad Avea Depusă La Bancă O Sumă De Bani Din Care A Scos Într-o Zi 30%. Într-o altă Zi, A Mai Scos 40% Din Rest Și A Constatat Că Suma Rămasă Este 2 400 Lei
Dau Coroană Răspunsului Corect! Rezolvați Acest Ex, Va Rog Mult:Entoure Les Formes Du Verbe Aller Au Présent Dans Le Texte. Tom Demande À Son Copain Rémi : - Es
Sinonim Mare ........
Indicați Care Dintre Enunturile De Mai Jos Corespund Conţinutului Textului Biblioteci.A. Biblioteca Teleki Oferea Cărțile În Re Gim De Împrumut./Biblioteca Tele
Continuați Proverbul : Toamna Se...
1.Explicati Prin Propriile Cuvinte Ce Reprezinnta Comunicarea Intre Oameni.Help Rapid,dau Coroana
Formulează Un Enunt Interogativ În Care Pronumele Interogativ "care" Sa Aibă Funcție Sintactica De Subiect. Va Rog Ajutati-ma. Lași Fi Făcut Singura Dar Nu-mi V
5. Rescrie Fragmentul Următor, Trecând Verbele De La Perfect Compus La Perfect Simplu:Voi Începe Cu Momentul În Care Te-am Primit, Adică În Care Te-am Văzut Pe
Într-o Zi Prin Asfințit Șoarecele A Îndrăznit Să Se Creadă În Putere A Prăda Stupul De Miere. El Intrase Pe Furiș, Strecurat Pe Udiniș. Se Gândea Că O Albină-i