RO Study
👤
Marinna31
Marinna31
30-03-2017
Limba română
a fost răspuns
ESEU PROFESEA MEA DE VIS
Răspuns :
Yrydavid
Yrydavid
30-03-2017
Sper sa te ajute.Asta e profesia mea de vis.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 82+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Analizati Cuvintele Din Urmatoarea Propozitie : Frumosul Tablou M-a Impresionat
Identificati Complementele Indirecte Din Urmatoarele Propozitii: ,,In Suflet Seamana-mi Furtuna...`` ,,Dar Leac Siesi Nu-si Staia Gasi``. ,,Tu Din Tanar Precum
2.Match The Two Columns. 1.Let's Go On A Picnic. A)But There's No Snow. 2.Let's Buy Ice-cream. B)No,we Can't.It'
Doi Elevi Rezolva Probleme De Matematica.primul Rezolva Corct 20 De Probleme Din 50,ia Cel De.al 2 Rezolva Corect 35 De Probleme.care Dintre Elevi Este Mai Bun
Pe Un Cerc Se Iau Punctele A,B,C,D In Sensul Miscarii Acelor De Ceasornic,astfel M Arcului(AB)=100grade,m Arcului (BC)=70grade,m Arcului( CD)=140 DE GRADE a)mas
25 De Puncte!!!!!!VA ROG AJUTATI-MA!!!Intr-un Salcam Sunt Carabusi , Furnici Si Omizi. Furnicile Sunt De 3 Ori Mai Multe Decat Carabusii, Iar Omizile Sunt De 2
DAU COROANA .PLZ HELP 1..compune O Problema Dupa Exercitiul: 800-(2 X 134+3x68)=? 2.. B=(a-23):3 c=(900-825)x3
Cit Face : 5 Supra 6 Împărțit La 1 Supra 3 ?
Alcatuiește Propoziții În Care Următoarele Cuvinte Să Fie , Pe Rând , Atribute Pronominale Și Atribute Adjectivale : Celălalt , Ai Tăi , Același, Ale Voast re
Exemple De Animale Care Sunt Active In Timpul Mnopti