RO Study
👤
Radoi3
Radoi3
29-03-2017
Matematică
a fost răspuns
pătratul nr 0,1 este
Răspuns :
DenisaElena11o
DenisaElena11o
29-03-2017
Răspunsul este 0,01! Sper ca te.Am ajutat
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 79+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Alcatuieste O Fraza In Care Sa Existe O Subordonata subiectiva, Avand Ca Regent Verbul ''a Cadea''.
Se Considera Functia F:R-->R, F(x)=3-2x .b)Calculati Suma S=f(0)+f(1)+f(2)+...+f(100). As Dori Sa-mi Explicati Modul De Rezolvare ,calculele Etc. Multumesc!
Parafrazari Cu Cuv. Dat:1.Both My Sister And My Brother Play The Piano Well.cuv Este: ButNot Only My........................................... Plays The Piano
O Cantitate E 35 L De Lapte De Se Toarna In Bidoane De Cate 5 L , Alta Cantitate De 42 L Se Toarna In Bidoane De 7l Fiecare. Cate Bidoane Sunt Necesare Pentr
Ce S-ar Intampla Daca Un Rau Important Ar Seca?Spuneti 5 Chestii Care S-ar Intampla.Eu Am Zis Deja 2 Anume Animalele Vor Muri Si Oamenii Vor Muri.
285/5 Prin Descompunere
Dati-mi Exemple De:propozitii Subiective Care Sa Fie RELUATE De Pronume Demonstrativ Sau Nehotarat.
Calculati Numarul De Cifre Zecimale Pentru A Si B : 100 50 25 25a= 0,2 X 25 si B= 0,25 X 0,04
Cu Se Afla P%.Vrau Si Exemple.
In Propozitia: Cei Care i-a Indrumat Pe Poteca Cea Abrupta Cunostea Bine Locurie.care ce Valoare Morfologica Are?