RO Study
👤
Hellenush
Hellenush
29-03-2017
Limba română
a fost răspuns
ideile principale din povestea habarnam
Răspuns :
Ligia7
Ligia7
29-03-2017
ideile principale îs că n-am habar
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 41+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Plaseaza In Contexte Adecvate Ortogramele: ea/i-a/ia;m-ai/mai;neam/ne-am;nea/ne-a;va/v-a Terog Frumos Mai Repede Urgent!!!
Alina Si Sora Fac Cumparaturi.Ele Cheltuiesc Intr-un Magazin Jumatate Din Baniivde Pusculita,in Altul Doua Patrimi Din Rest,o Jumatate Din Noul Rest La Cofetări
De Argumentat Importanta Revolutieti Lui Tudor Vladimirescu Pentru Viitorul Românilor.
Indica Functia Sintactica Si Cazul Substantivelor: De Roua, Al Pomilor, Oamenilor, De Frunzulete, Fructe, Soarelui, Vestmantul Vol. Legende Populare Romanesti,
Alcătuieste 10 Propozitii In Limba Engleza Cu Ocupații Si "have To"(in Aceeasi Propozitie) Si De Conjugat Verbul "to Go" La Urmatoarele Timpuri: -Present Simple
O Compunere Desre Tine Cum Te Descri Tu , Ce Crezi Tu Despre Tine, Cum Te Consideri Din Punct De Vedere. Dau Coroana!
What Place From USA You Would Like To Visit? Why? VA ROOOOOOOOOG MULT MULT MUUUUULT DIN SUFLET!!! VA DAU SI COROANA!!!! Daca Imi Scrieti Maine Nu Dau Coroana!!
Înscrie În Spațiile Solelor Denumirea Culturilor Pentru Fiecare An...
O Compunere Despre Timpul Vostru Liber Ce Va Place Sa Faceti , La Ca Va Uitati, Ce Carti Cititi, Ce Melodi Ascultati, Unde Va Place Sa Mergeti. Etc. Dau O Coro
Comentati Morivul Lunii Si Motivul Lacului In Poezia Lacul De Mihai Eminescu