RO Study
👤
Monster2701
Monster2701
28-03-2017
Biologie
a fost răspuns
Care sunt organele sistemului digestiv ?
Răspuns :
Lacramioara9cl
Lacramioara9cl
28-03-2017
stomacul, pancreasul, ficatul,
Answer Link
Lau888
Lau888
28-03-2017
cavitatea bucala
faringe
esofag
stomac
indestinul gros
îndestinul subțire
rect
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 16+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Read The Interview With Rupa Again and Answer The Questions. 1 Where Are Rupa's Parents From? 2 What Do Rupa's Parents Do? 3 What's Rupa's Favourite Food? 4 Wha
Scrie O Compunere Despre Jocul Tău Preferat Care Să Conțină 500 De Cuvinte Eu Am Ales Stumble Guys
Se Consideră Numărul: N=102003000...9900...0(0 De 99 De Ori) Stabiliți Pe A Fata Poziție A Numărului N Se Afla Cel De-al 100-lea Zero Al Numărului REPEDE EXTREM
Cum Se Afla Volumul Unui Ou.
9. Într-o Prismă Dreaptă Cu Baza Pătrat Diagonala Prismei For- Mează Cu Planul Bazei Un Unghi Cu Măsura De 60°. Știind Că Diago- Nala Este De 10 Cm, Determină:
Жанин; Рощица; Школьные (годы); Овражки. Подберите Как Можно Больше Однокоренных Слов К Слову Горожанин. Что Можно Наблюдать В Корне Этого Слова? Д10. Прочитайт
Asociază Corect: 1.ramses A ||-lea A.sec X Î.Hr 2.cirus Cel Mare B.sec. ||| Î.Hr 3.qui Shi Huangdi C.sec XIII Î.Hr 4.s
Transcrie, Din Fragmentul Următor, Trei Verbe Aflate La Trei Moduri Diferite, Pe Care Le Vei Preciza: „- Ia Spune-mi Tu Mie, Aici, A Zis El Atunci Tresărind Par
Compune Și Rezolvă Câte O Problemă După Fiecare Reprezentare Grafică. DAU COROANĂ!!!!!!!!!!
Cismigiul Et Comp. 2 Cuvinte Ce Descriu Personajul Principal 3 Cuvinte Ce Descriu Cadrul 4 Cuvinte Ce Expun Probleme 5 Cuvinte Ce Descriu Primul Evrniment 6 Cuv