RO Study
👤
Elenaticu
Elenaticu
28-03-2017
Limba română
a fost răspuns
Fu sigur este verb??
Răspuns :
Gikchick
Gikchick
28-03-2017
Da................. este verb provenit de la verbul a fi
Answer Link
Natalia153
Natalia153
28-03-2017
Fu este verb deoarece vine de la verbul a fi.
Succes!☆☆☆
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 33+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Îmi Traduceți Și Mie De La ,,What Are Your Working Hours ?"
Am Nevoie De Ajutooooooor !!!!! Un Numar Se Divide Cu 2 Daca..... Exemple -contraexemple Un Numar Se Divide Cu 10 Daca ..... Ex-contraex Un Numar Se Divide
Rotunjirea La Unitati A Rezultatului Calculului 2supra 3 + 5 Supra 6 ÷ 1 Supra 3 Este
Un Copil Are 13 Ani Iar Tatal Lui Are 35 De Ani .Peste Cati Ani Varsta Copilului Va Reprezenta 50% Din Varsta Tatalui
Ideile Principale Pentru Domnu Trandafir
Scrie Litera Corespunzatoare Raspunsului Corect In Spatiile Libere : Azi - Dimieata Am Porit La Drum.adverb De Loc Format Prin Compunere Complement Circumstan
DATI EXEMPLE DE :-o Prepozitie Simpla Care Cere Cazul Acuzativ -un Adjectiv Propriu Zis In Cazul Acuzativ-atribut Exprimat Prin Subs In Cazul Acuzativ -un Pred
Scrie Litera Corespunzatoare Raspunsului Corect In Spatiile Libere : Azi - Dimieata Am Porit La Drum.adverb De Loc Format Prin Compunere Complement Circumstan
Tatăl Lui Ionel E Mai Mare Decât Acesta Cu 26 De Ani. Cu Câți Ani Va Fi Mai Mare Peste 13 Ani?
Pentru A Coace O Brioșă, Cuptorul Electric Funcționează 15 Minute. Câte Minute Trebuie Să Funcționeze Cuptorul Pentru A Coace O Tava De 20 De Brioșe?