RO Study
👤
Feli9
Feli9
28-03-2017
Matematică
a fost răspuns
Din câte jumătăți este format un măr?
Răspuns :
Betyblack
Betyblack
28-03-2017
este din 2 jumatati marul
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 88+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Un Romb Cu Masura Unui Unghi De 60de Grade, Iar Diagonala Mica De 12 Cm. Aria Rombului=?
F:R->R,f(x)=-2x+1 .determinati Numarul Real M Pentru Care Punctul Ap(m,-7),apartine Graficului Functie F
Va Rog Frumos Sa Ma Ajutati Si Pe Mine Sa Analizez Partiile De Propozitie eu Sunt Clasa A III A Am Propozitia "Multi Copii Mici Se Bucura La Aducerea Tortului
Alcatuieste Doua Enunturi In Care Sa Exsiste Doua Adverbe / Locutiuni Adverbiale Predicative Care Sa Exprime Siguranta / Probabilitatea .
Analizeaza fiecare Parte De Propozitie Multi Copii Se Bucura La Aducerea Tortului De Aniversare
1.Care Este Partea De Vorbire A Cuvintelor: A Rãmas,prin,al,turceascã2.Precizeaza Functia Sintactica A Cuvintelor Subliniate In Secventa: ''A Ramas In Memoria P
Total,mama Si Fiul Au Impreuna 90 De Ani. Total Este Mai In Varsta Decat Mama Cu5 Ani, IAR Mama Cu 23 De Ani Decat Fiul. Cati Ani Are Foul?
Care Este Aparatul De Masura A Fortei?
Cand Crina Avea 12 Ani ,fratele Ei Avea 2 Ani.Acum Au Impreuna 56 De Ani.Cati Ani Are Fiecare In Prezent? Urgeeeeentttttttttt Va Rooog!!!!!!!!!!!!
Buna Am Nevoe De Proverbe Despre Cei Care Nu Ii Apreciaza Pe Ceilalti Si Se Declara Mai Priceputi