RO Study
👤
Nataliacoca
Nataliacoca
28-03-2017
Chimie
a fost răspuns
Dau coroana...
Va rog mult
Răspuns :
Lacramioara9cl
Lacramioara9cl
28-03-2017
Gaz-Cl2, N2
lichid-Br2
solid-C
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 46+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Cum Se Rezolva Aceasta Problema La Matemati Ca:scrie Trei Perechi De Numere Naturale Care Au Produsul Egal Cu Catul Lor.
O Gospodina Cumpara 4 Lenjerii De Pat Si Constata Ca I-au Ramas 132 De Lei. Daca Ar Fi Cumparat Doar 3 Lenjerii, Cu Banii Ramasi Putea Sa Cumpere Si O Patura De
Care A Fost Ocupatie Principala A Geto-dacilor?
Va Rog Sa Ma Ajutati Sa Realiz.un Text Alc Din7 Prop,cu Toate Semnele De Punct.inv. [, ? ! . Si - Linia De Dialog.............despre Localitatea Mea.........
In Trei Cosuri Sunt 33 Mere. In Al Doilea Cos Cu 2 Mai Putine Decat In Primul, Dar Cu 2 Mai Multe Decat In Al Treilea Cos. Cate Mere Sunt In Fiec
Suma A Trei Nr. Naturale Este 399. Daca Din Fiecare Nr. Se Scade Acelasi nr.se Obtine Respectiv Nr. 89,162,115.Care Sunt Cele Trei Nr.?
Cine-mi Conjuga Si Mie Vb. " A Se Purta " La Modul Imperativ?
4.a)In Paralelogramul ABCD ,AC Intersectat BD={O} Si AO=5 Cm; AC = ___cmb)Numarul Axelor De Simetrie Ale Unui Patrat Este Egal Cu ____c)Daca Oerimetrul Rombului
O Propozitie Dezvoltata Cu: Se Mangaia
Cine Imi Poate Spune Ce Inseamna Aceste Expresiiin Ruptul Capuluizgarie-branzaa O Lasa Moarta In Papusoia Ti Se Duce Buhul ai Veni Peste Mana