RO Study
👤
Anonim
Anonim
28-03-2017
Limba română
a fost răspuns
Va rog ajutatima dau coroana nr 3
Răspuns :
OriginalSans
OriginalSans
28-03-2017
Răspunsul este vestitor și vestitorul
Answer Link
Vivianazuican
Vivianazuican
28-03-2017
SUBSTANTIV VERB ADJECTIV
stapanitorul a stapani stapanitor
vestitorul vestitor a vesti
maraitul maraitor a marai
SCUZE PE ULTIMELE NU LE-AM VAZUT
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 77+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Un Rezumat Din Textul Sărăcuțul Dar: Fără Copiere Din Text, Introducere Cuprins Încheiere,la Persoana A Lll A
Bună!Dau Coroana Și Multe Puncte!Vă Rog AJUTAȚI-MĂ
15. Redactează, În Spațiul De Mai Jos, Un Text De Cel Puțin Șase Rânduri, În Care Să Prezinti Patru Idei Despre Cartea Ta Preferată. În Textul Tău Respectă Urmă
5.7. Poziții Relative Ale Unei Drepte Față De Un Plan, plan 1. Un Triunghi ABC Are Vârful A Inclus Într-un Plan A Şi BC || A. Arătaţi Că MN | A Unde M şi N Sunt
Сделайте Пожалуйста,дам Хоть 1000 Балов Напишите Сочинение-рассуждение. Объясните, Как Предложение 5 Помогает Передать Позицию Автора: «Высший Нравственный Кон
3. Știind Ca X/a=y/b=z/c=t/d Și X/a=5 Calculaţi X+y+z+t, Dacă A+b+c+d=110.
Selectează Din Textul Studiat Trei Substantive Potrivite Fiecarei În Categorii Animație La Rubrică Ce Am Descoperit Din Textul Omul De Zăpadă
Ce Se Face În Clasa A 7a La Română (substantiv, Verb...etc) Ce Se Lucrează/ce Se Învață Nou La Substantiv????? Vă Rog !!!Dau Coroană!!!
Precizati Cazul Si Functia: • *In Padurea* Verde Se Aud *glasuri De Copii.*• *Cartea* Este *pentru Bunica.*• *Ale Fetelor* Sunt *florile Din Vaza.*
Mania Grandorii Un Proiect Trebuie Să Fac Despre Mania Grande Și Am Nevoie Urgent Că Azi Am De Predat Proiectul Vă Dau Coroană