RO Study
👤
Mihaibivol
Mihaibivol
04-12-2014
Istorie
a fost răspuns
cine a fost regele frantei infrantain sec12
Răspuns :
ALEX1022
ALEX1022
04-12-2014
Mi se pare ca Napoleon Bonaparte
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 31+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
FUSTA- 2m PANTALON- 3m SACOU- 3m ROCHIE- 3m CE SE POATE CONFECTIONA DIN 10 M DE STOFA? VA ROG AJUTATI-MA
345 ₊1 750=5434 Treimipatrsutecincizeci Si Cat Plus O Mie Casela Saptezecisicinci Trebui Sa Imi Dea Rezultatulcincimipatrusutetreizecisipatruva Rog Aju
Incercuiti Partile De Propozitie Exprimate Prin Adjective: ,,Umbra Stancii Mele De Adapost Inmormantase Imprejurimile Departe Intr-un Soi De Amurg Prea Timpu
Explica De Ce Floarea-soarelui Poate Rezista La Seceta.
URGENT Am Nevoie De Ajutor!Am Aceasta Problema : Perimetrul Unui Dreptunghi Este De 2 Km. Aflati Dimensiunile Dreptungiului Daca Jumatate Din Latime Este Cu 20
Cum Calculez Lucrul Mecanic Necesar Ridicarii Unui Cub De Piatra Peste Altul, Daca Au Masa 700 De Kg Si Latura 30 Cm?? Ms
SCRIE COMPARATII POTRIVITE URMATOARELOR ADJECTIVE:ALB CA....NEGRU CA..VERDE CA...ROSU CA..HARNIC CA....VANAT CA..
Cind O Sursa De Lumina Poate Fi Considerata Punctiforma?
Asociati Tipurile De Retele De Comunicatii Elementelor Corespunzatoare: 1.retea Radio a.antena De Receptie 2.retea Informatica
1.Calculati In Cm Patrati: a) Aria Unui Triunghi Cu O Latura De 6 Dm Si Inaltimea Corespunzatoare Ei De 70 Cm. Alta Problema: 2.Aria Unui Patrat Este De