RO Study
👤
Inteligenta121
Inteligenta121
28-03-2017
Engleza
a fost răspuns
Dau coroana+Mulțumesc
Răspuns :
Anastar2
Anastar2
28-03-2017
you mustn't feet the animals.
you mustn't play loud music.
you mustn't ride bikes.
you must put your rubbish in the bin.
you must leave your pets at home.
sper ca te-am ajutat!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 27+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Dati Exemplu De Rima Imperechata Rima Incrucisata Rima Imbratisata Si Mono Rima Puteti Sa Inventati Sau Sa Inventati Voi Am Nevoie Urgent Va Rogg
Propozitii Cu : Marele Povestitor,,eminentul Profesor, Un Indraznet Marinar,strigate Ascutite,discurs Vesel,viata Grea,mare Rasunet. Nu Conteaza! Macar Una!
Subliniaza Subiectele Cu Doua Linii Si Cu O Linie Predicatele: Cei Sapte Aparuta Calare Pe Sapte Cai Ageri Apoi Plecara Inapoi.Ei Erau Cei Sapte Haiduci Fioro
Un Fermier A Cultivat 3 Sferturi Din Terenul Sau.pe Doua Treimi Din Terenul Cultivat A Semanat Grau, Iar Restul Porumb. Ce Parte Din Teren Este Semanat Cu grau?
Ma Ajuti Tu 0000000?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
Imi Spuneti Va Rog Si Mie Niste Chestii Reprezentative Din Tari De Pe Tot Globul Inafara De Europa.De Exemplu:Rusia-Matrioska
Precizeaza Cazul Si Functia Sintactica A Cuvintrlor Date Din Versurile : "Priveste , Toamna Vine Si Pune-n Tresti Flaut- Eu Caut Fara Vreme Si Nici Nu Stiu Ce
Cum Determini Inversa Unei Matrice?
Corecteaza Cu Rosu Greselile Din Enunturile De Mai Jos Cred Ca Ve-ti Avea Success Vad Ca Eu I-ti Aduc Noroc Vrea Sati Dea Numarul De Telefon
Suma A Doua Nr Este 113 . Iar Produsul Este 0 Care Sunt Cele Doua Nr