RO Study
👤
A100
A100
28-03-2017
Limba română
a fost răspuns
Era o zi frumoasa.
Care este numărul și persoana ?
Răspuns :
Vulcanandreea51
Vulcanandreea51
29-03-2017
numarul singular,persoana a 3
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 54+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Se Consideră Un Numar A Lacare Se Adaugă 9, Rezultatul Seimmulteste Cu 9 Din Produsul Obtinut Se Scade 4 Apoi Se Adauga18, Obtinandu-se 159Cât Este A? Numarul A
7 Analizează Pronumele Personale, Precizând Persoana, Numărul Şi, După Caz, Genul.a) Opreşte-te, Nu Le Scufunda, Te Rugăm!"b) Vă Privește, Eu V-am Dat O Șansă,
Ma Ajuta Cineva Va Rog
Să Intelegem Textul!1. Ce I Se Intampla Lui Pinocchio De Fiecare Dată Când Mintea?2. Unde I-a Spus Pinocchio Zanei Că A Pierdut Cei Patru Bănuţi?3. Cine L-a Aju
7.Exprimă-ți Opinia: Consecintele Celui De Al Doilea Război Mondial Au Schimbatradical Soarta Popoarelor Din Europa De Est. Formulează Două Argumente.
Un Cerc Are Diametrul Egal Cu 10 Cm . Lungimea Cercului Este Egala Cu ....[tex]\pi[/tex] Cm va Rog Am Nevoie Urgenta
TemaAnalizați Părțile De Propoziție Din Textul: "Bolta S-a Cernit Năframa Ca O Mamă Întristată , Floarea-soarelui Pe Câmpuri Ple
6. Pe Monitorul Unui Calculator Apare Afișat Numărul 201620162016…2016 (2016 De 1000 de Ori). Un Program Şterge Cifrele, Una Câte Una, De La Stânga La Dreapta,
Stabilește Raportul De Masa În Care Se Combina Elementele Care Compun H2SO3 RAPIDDDDD
DE TRADUS VA ROG FRUMOS. REPEDE VA ROG MULT