RO Study
👤
Sen2
Sen2
28-03-2017
Geografie
a fost răspuns
case sunt cele mai Mari peninsule ale europei
Răspuns :
Molnardeia8
Molnardeia8
28-03-2017
pen. Alaska
pen Greciei
pen Indiana
pen Italica
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 86+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Ce Dimensiuni (masurate In Cm)poate Avea Un Dreptunghi Al Carui Perimetru Este De 24 Cm.
Perimetrul Unui Dreptunghi Este 220 Cm. Daca Am Mari Latimea Cu 10cm Si Am Micsora Lungimea Cu 20 Cm Am Obtine O Arie Egala Cu Aria Dreptunghiului Initiala. Se
Observa Cu Atentie Tabelul Care Urmeaza Completeaza-l In Dreptul Numerelor Date Apoi Completeaza Cu Un Numar Dat De Tine Specificant Cele Cerute Dupa Model:
Ce Dimensiuni (masurate In Cm)poate Avea Un Dreptunghi Al Carui Perimetru Este De 24 Cm.
Salut. Am De Invatat Lectia "Propozitiile" La Logica Si Argumentare(clasa A9-a), Problema Este Ca Nu Stiu Definitia, Strctura, Tipuri De Propozitii, Raporturi L
Completează Rebusul Si Vei Afla Pe Verticală Portocalie Din Ce Grupa De Plante Fac Parte Grâul,porumbul Si Secară.
Sfertul Unui Număr Este 7, Iar Sfertul Altui Număr Este 8. Care Este Diferența Celor Două Numere?
Puii Calutului De Mate Stau Agățat Din 2 În 2 Metri.Intre Ei ,la 1 Metru Distanta,este Cate O Frunză.Cate Frunze Si Cati Caluti Sunt,daca Planta Are 20 De Metri
Cuvantul Cu Sens Asemanator Pentru Sarac
415 Secunde= ? Minute