RO Study
👤
Deeadede134
Deeadede134
27-03-2017
Geografie
a fost răspuns
resedinta judetului Braila
Răspuns :
Cristx
Cristx
27-03-2017
resedinta este orașul Brăila.
Answer Link
Аноним
Аноним
27-03-2017
Resedinta este Braila...
Stau in Braila...
#FireAhtri2005
Sper ca te.am ajutat!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 49+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Din Secmentele AB=2 Cm,BC=3cm,CD=4CM,SIde=5cm,construieste O Linie Franta deschisa.Uneste A Cu E .Ce Ai Optinut? Asta Este Problema Ma Puteti Ajuta ? Va Rog Cat
Dezvolta Mesajul/ideea Proverbului:unul Face,altul Trage,prin Tehnika 6 De Ce?alt Ex:gaseste Proverbe Potrivite Mesajului Fabului Doi Caini De Alexandru Donici
Pe Suprafata Mesei De Biliard Se Gaseste O Bila. Actionati Asupra Bilei,lovind-o Cu Tacul, Un Urmatoarele Situatii: 1. Bila Se Afla In Repaus 2. Bila Se Afla
Construiti 6 Enunturi In Care Subiectul Sa Fie Exprimat Pe Rand Prin Pron Posesiv,pron Demonstrativ De Diferentiere,pron Nehotarat,numerla Cardinal,numeral Ordi
Va Rog Sa-mi Spuneti Mai Multe Expresii frumoase Despre Codru In Anotimpul Primavaramultumesc
O Racheta De Tenis S-a Scumpit Cu 10% Din Pretul Pe Care L-a Avut Initial Si Acum Costa 132 De Lei.Care A Fost Pretul Initial Al Rachetei?
Buna, Va Rog Sa Imi Ziceti si Mie Ce Inseamna ”Ça”. In Context:Ça Me Plaît
Apotema Piramidei Patrulatere SMNPQ?
Suma De 140000lei Este impartita In Doua Sume Diferite,care Se Depun Pe O Perioada De 1 An La O Banca,cu 5% si Respectiv 11% Dobinda Anuala(cistig Anual La Fiec
UN ESEU CU TITLUL " DE CE INVATAM MATEMATICA? " DE MAXIM 20 RANDURI UUUUUURRRRRRRGGGGGEEEEEENNNNNNTTTTTT!!!!!!!!!!!!!!!!