RO Study
👤
Anonim
Anonim
27-03-2017
Matematică
a fost răspuns
Ce inseamna o linie franta deschisa
Răspuns :
Rodi83
Rodi83
27-03-2017
linia franta inseamna ceva in forma ca fulgeru dar sa nu fie legata linia cu linia cealalta nu le unesti ca un patrat dar nu se uneste unul de altu sper ca te ajuta[tex]sa fac linii forme linie franta deschisa[/tex]
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 77+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
..............va Rog Frumos
2 Complète Avec Le Mot Convenable :20galette - Crêpes - Rois - Oeufs - Fèvea. A L'Epiphanie, On Tire Les ...., C'est-à-dire Onmange Une... Qui Contient Un Petit
Compuneți Enunțul Undei Probleme După Exercițiu 92x7
Diferenta A Doua Numere Naturale Este 92.Stiind Ca Unul Este De 5 Ori Mai Mic Decat Celalalt,afla Cele Doua Numere.
Ma Ajutati Dau Coroana.Vocabular: Vestit:cunoscut,renumit, Astronom:persoana Care Studiaza Stelele, A Nascoci: A Inventa, Pozna:nazdravanie
X Minus 2y Egal 1 3x Minus 6 Y Egal Minus 2 Rezolvare Prin Metoda Reducerii
Ce Înseamnă Cuvântul Discord
Schreib Die Sätze Richtig.a) Möchte - Ich – Spielen - Basketballb) Zuerst - Die - Möchten - Schüler – Spielenc) Nicht - Heute - Ihr - Lernen - Möchtetd) Heute -
⦁ Declinați Substantivul „barză” În Cazurile N, Ac, G Și D, Articulându-l Cu Articol Hotărât, La Singular Și Plural.
Identifica Functia Sintactica A Substantivele Subliniate Din Enunturi: Acestia Sunt Colegii Mei. Colegii Mei Au Termiant Orele. O Strig Pe Colega Mea. Ii Dau Co