RO Study
👤
Anonim
Anonim
27-03-2017
Matematică
a fost răspuns
Vreau sa mă ajutați și pe mine
Răspuns :
Sanduurzica
Sanduurzica
27-03-2017
creioane colorate=15
carioci= creioane colorate-5
carioci=15-5=10
R: Delia a cumparat 10 carioci
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 12+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Bună. Am O Problema, Pot Spune Prosteasca, Cu Subiectul 1 De La Modelele De Bac ♀️ Știu Să Rezolv Exercițiul, Dar Nu Înțeleg Cum Obțin Domeniul. Pun C.E. La Ec
Imagineaza-ti Ca Esti Indrumator De Joc.Continua Urmatoarea Indicație Pentru Copiii Care Fac Pantomimă, Cu Inca 50-60: "Mergi Spre Cinematograf Pentru A Vedea
B) Think Complete The Sentence In Your Notebook. Use One Ofthese Words: Big, Beautiful, Small, Old, Modern.My Home Is Great Because It's ....
Cuvântul Explică Câte Sunete Are
UNITATEA 3. TERRA - O PLANETA IN TRANSFORMARErelief Din Coloana A Şi DeEXERSEAZĂTranscrie, În Caiet, Și Realizează Corespondența Între Formele De Relief Din Col
Compune O Problemă După Exerciţiul Următor: [12 + 12 X 3 + (12 X 3 + 4)]: 4 M-a Puteți Ajuta Repede La Aceasta Problema Va Rog Frumos?
Mă Ajuți Să Scriu Un Text Cu Titlul:o Intamplare Hazlie Cu Ortogramele Într-un, Într-o,dintr-un,dintr-o,printr-o,printr-un
Care Este Unitatea De Masura Pentru Intensitate?Care Este Legea Lui Ohm?care Este Unitatea De Masura Pentru Presiune?Va Multumesc Anticipat!=(
Scrie Trăsăturile Lui Tom Care Reies Din Ceea Ce Spune Și Din Felul În Care Acesta Se Exprima
Am Nevoie De O Compunere In Care Sa Scriu Dreptul Copilului La Joaca Si Titlul Este ,,Dreptul Copilului La Joaca"cine Ma Poate Ajuta Si Pe Mine?