RO Study
👤
MmMmy
MmMmy
27-03-2017
Matematică
a fost răspuns
va rog cat mai repede cu explicatie
Răspuns :
Alexutza444
Alexutza444
27-03-2017
Am si eu carte că a ta
Answer Link
Geo98x3
Geo98x3
27-03-2017
crescator(de la cel mai mic la cel mai mare): 2/10; 3/10; 2/5; 3/5; 8/10
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 28+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
In Trapezul ABCD ,AB PARALEL PE CD ,notam O=AC Intersectat Pe BD.Se Dau AC=12,AB=4,BC-10,AE=4 ,BO/BD=1/4 Sa Se Afle OA, OC,CD?
Gasiti 2 Cuvinte Cu Acelas Inteles Ochi
Redacteaza O Compunere De 150-250 De Cuvinte (15-25 Randuri), In Care Sa-ti Exprimi Opinia Despre semnificatiile Sau nesajul Descrierii Pe Drumuri De Munte, D
Va Rog , Sa Imi Explicatii!
Redacteaza O Compunere De 15-25 De Randuri, In Care Sa-ti Exprimi Opinia Despre Mesajul/semnificatia Poeziei "Fluture,tu" De Tudor Arghezi. Ma Puteti Ajuta
Se Consideră Funcţia F : R--->R , F (x) = 3X---2Determinaţi Numărul Real A Știind Că Punctul T (a, 2a +4) Aparţine Graficului Funcţiei F.
In Trei Ladite Se Afla Un Numar De Banane. Stiind Ca Numarul Total De Banane Este Cu 105 Mai Mare Decat Numarul Bananelor Din Prima Ladita Ca In Cea De A Doua S
Se Considera Functia F: R - R, F(x)= (1-√3)x+√3. Determinati Numerele Rationala A Si B Pentru Care Punctul A(a;2b+3b√3) Apartine Gf(grafucului Functiei)
Sa Se Determine Numerele Reale M Pentru Care Punctul A(m,-1) Apartine Graficului Functiei F:R->R,f(x)=x²-3x+1
Desenati Pe Foaia De Examen Un Dreptunghi ABCD Cu AB=6 Si BC = 4 . Construiti In Afaara Dreptunghiului Un Semicer Cu Centrul In Mijlocu Laturii AB Si Un Semicer