RO Study
👤
Anonim
Anonim
27-03-2017
Limba română
a fost răspuns
Ce insemana cuvintul "GÂDELE"
Răspuns :
Geta1955
Geta1955
27-03-2017
GÂDE = c
ălău
GÂDELE - este articulat si inseamna "călăul"
Answer Link
Maftmaft
Maftmaft
27-03-2017
Gâdele - Călăul
Sper că te-am ajutat !
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 33+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Modernizarea Tari Si Cucerirea Fata Te Turci A Fost Obtinuta In Timpul Domniei Lui ..........?si Raspundeti Mai Repede Ca Va Dau Coroana Si Inima
Afla Produsul Dintre Treimea Numarului 60 Si Sfertul Numarului 80.
Va Rog Sa Ma Ajutati!Am Ramas Fara Idei!Dau Coroana!
Se Dau Textele De Mai Jos, Precizati Cazul Si Functia Sintactica. a)"Baba-l Apuca De Mijloc, Se Lungi Repezindu-se Cu El Pana-n Nori, Apoi Il Izbi De Pamant..."
Dacă A Este Un Număr Întreg Cuprins Între Minus 4 Și 6 Aflați Probabilitatea Ca Modul Său Să Fie Mai Mic Decât 3
Dacă Triunghiul ABC Este Asemenea Cu Triunghiul MNP Si Aria Triunghiului ABC Reprezintă 6,25 La Suta Din Aria Triunghiului MNP ,atunci Lungimea Laturii MN Este
Un Pătrat Și 6n Dreptunghi Au Ariile Egală Cu 36 Cm Pătrați.Lungimea Dreptunghiului Este De 0,9 Dm. Calculează:a) Lățimea Dreptunghiuluib) Perimetrul Pătratului
Cine Poate Sa Imi Spuna Cuvinte Care Rimeaza Cu Robotel
Ce Procent Reprezinta : 13 Din 26 64 Din 15 12, 5 Din 18, 75 3 1 Supra 5 Din 6 4 Supra 5 11, (3) Din 6, (3) 8 Din 8, (8)
Va Rog Frumos, Am De Făcut Un Text Despre Australia Im Engleza Care Sa Conțină Între 100-125 De Cuvine... Poate Cineva Va Rog Sa Ma Ajutați Repede? Va Rooog Rep