RO Study
👤
Sanda2
Sanda2
04-12-2014
Geografie
a fost răspuns
de ce riul congo are cel mai mare debit?
Răspuns :
Adrian36
Adrian36
04-12-2014
Fluviul Congo are lungimea de 4.400 km, el este al doilea fluviu ca lungime din Africa și pe locul doi în lume după debitul de apă.
Debit mediu: 41.784 metri cubi pe secunda.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 75+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
You Know Our Love Would Be Tragic Ce Inseamna , Imi Traduceti Si Mie Va Rog ?
Explicati Comparatia: "Iubitul Spre Iubita Lui Alearga/ Cum Fuge Lenesul Scolar De Carte..." Din Romeo Si Julieta .
Familia De Cuvinte: Verbul A Cinta Susbstantivul Cintec Adjectivul ?
ABC Este Isoscel AB=AC=12cm AD Este Bisectoarea Unghiului BAC, D Apartine (BC), 4xBD=AB, Aflati Perimetrul Triunghiului ABC
Buna Am Nevoie Sa Imi Spuneti Si Mie Teorema Rlui Pitagora Reciproca Ca Nu Am Fost La Sc
Aria Totala A Uni Cub Este Egala Cu 96 Cm2.Calculati: a)aria Unei Fete Cubului b)lungimea Muchiei Cubului c)volumul Cubului Apropo Aces Site Este Cu Bani ??
Text De 7 Enunturi De Realizat Portretul Unei Colege Cu Expresii Frumoase Ochi Ca .... , Parul ...
Rezolvati In R Inecuatia: a)6x La Puterea A 2-7x+2>0; b)-x La Puterea A 2-2x+48<0; c)4x La Puterea A2-4x+15>0; d)9-x La Puterea A2>0; e)7x f)25x La
Va Rog Mult Sa Ma Ajutati Si Pe Mine Ce Trasaturi Ar Avea Portretul Moral Al Lui Goe Daca Lam Privi Cu Ochii Lui Mama Mare
Dau Coronita *****dau Coronita:Efectueaza a) calculand Suma/diferenta Si Impartind Rezultatul La Impartitor .In 2 Moduri. (48+12) :6= b) calculand Catul Dintre