RO Study
👤
George135
George135
26-03-2017
Matematică
a fost răspuns
exercitiul 32 va rog mult
Răspuns :
Teodora762
Teodora762
26-03-2017
Sper ca înțelegi si sper ca ii bine
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 81+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Enumerati Cel Putin 3 Exemple De Rol Pozitiv Al Molustelor In Natura Si In Viata Omului.Argumentati Raspunsul.
Imi Ziceti Si Mie Cuvinte Care Incep Si Se Termina Cu I Din I?
1. Aflati Elementele Multimii A={x E Numerelor Intregi|-9<3x-2mai Mic Sau Egal Decat 7}2. Dupa Ce A Parcurs 2/3 Din Drum, Unui Biciclist I-au Mai Ramas De Pa
AJUTOR!! NU INTELEG!VA ROG AJUTATI-MA ! MULTUMESC MULT!CATE PUTETI SA FACETI NU ESTE OBLIGATORIU LA TOATE
Determinati Trei Valori Ale Lui K-apartine Nr Intrgi Pt Care Fractia 2k+1/3k+2 Sa Fie Ireductibila
Determinati Trei Valori Ale Lui K-apartine Nr Intrgi Pt Care Fractia 2k+1/3k+2 Sa Fie Ireductibila
Imi Spuneti Si Mie Exeplicatia Semnelor De Punctuatie Din Dialogul Acesta?-Sa Ti Le Curat? Repeta Gepetto Uimit. N-as fi Crezut Niciodata, Baiatule,ca Ai Gatul
1. indentifica,in Urmatoarea Poezie,doua Cuvinte Care Se Refera La Casa Descrisa .Toate Stau La Locul Lor,sta Paianjenul In Plasaca-ntr-o Lume De Matasa.Nu-l In
Cine Ma Ajuta Si Pe Mine Cu O Compunere Despre Mama Va Rog Frumos ?!
Buna , Va Rog Mult De Tot Sa Ma Ajutati Caci Am Niste Probleme La Matematica De Clasa A 5 A Care Sunt Destul De Usoare Dar Nu Le Prea Inteleg :) Am 3 Probleme S