RO Study
👤
Dari56
Dari56
26-03-2017
Limba română
a fost răspuns
descrierea obiectiva a unei narcise...Multumesc
Răspuns :
Antonelascorpio
Antonelascorpio
29-03-2017
Narcisa este o floare de primăvară.Cu floarea mica iti atrage privireaEa înflorește pana la afaraitul lui martie ai tine chiar ai in aprilie depinde de zona.Petalele alb/galbui,usor parfumate inlocuieste cu diacretie deodorantul unei camere
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 53+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Care Sunt rolul Liniilor De Pauza Dintr-o Strofa ?
Dupa 2 Cresteri Consecutive , Prima Cu 15% , Iar A Doua Cu 20% , Pretul Unui Telefon Este De 828 Lei . Care A Fost Pretul Initial? P.S: La Sfarsitul Culegerii S
Am O Progresie Aritmetica Si Nu Stiu Sa O Rezolv ....... Imi Cere Sa Determin R A1 Si A10 ...... Si Imi Da A3=13 Si A34 = 137 ..... Ce Trebuie Sa Fac Sa Le Dete
Va Rog Sa Ma Ajutati Cu - Transforma Propozitia In Propozitie Simpla : Pasa Si-a Saltat Barba Catre Mandricel.
Alcătuiți Enunțuri În Care: Ceilalți Acestea, Ceilalți Aceela Să Fie Pronume În Cazul Acuzativ
Spuneti Doua Propozitii Exclamative Despre Primavara. (clasa A II-a)
Care Sunt Lacurile De Pe Tarm?
Am Nevoie De 3 Enunturi In Care Adjectivele: Alb,batran Si Harnic Sa Devina Prin Conversiune Substantive. Ma Ajuta Cineva? Va Rog Frumos!
Am La Mate Urmatorul Exercitiu: Se Considera Fractia Ordinara :245/198.Scrieti Fractia Sub Forma De Fractie Zecimala Si Aflati:a) A 2012-a Zecimala;b) Suma Pr
OPINIA DESPRE NEVOIA DE LIBERTATE A ANIMALELOR. MULTUMESC!