RO Study
👤
Hekssb
Hekssb
26-03-2017
Engleza
a fost răspuns
Urgent va rogggggggggg
Răspuns :
Saby04
Saby04
26-03-2017
1 - g
2- a
3- b
4- f
5- d
6-e
7- c
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 48+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Care Este Timpul La Cuvantul Fugiram?
Poate Cineva Sa Ma Ajute Cu Traducerea Unui Text In Romana ?? we... Lots Of Animals In Our House . I...turo Cats Called Romeo And Juliet .My Father...a Very Lar
O Compunere În Care Să Arăți Că Poezia Iarna De Vasile Alecsandri Este Un Pastel Dau Coroană
Alcătuițio Compunere De 20 De Rânduri În Care Să Vă Exprimați Opinia Despre Ce Înseamnă Să Fi Omul Lui Dumnezeu! Va Rog Ajutați-mă!!!
Va Rog Mult Coronita Cel Mai Bun Aflati X∈ |R Ai X-1 ; X+3; X+5sunt Termenii Ai Unei Progresii Geometrice ex 2 2) Rezolvati In R a) 5-2x≥ 3 b) 3x²=x c) 2x²+8=
Dati Exemplu De : Un Derivat Cu Sufix Al Insusirii Unul Cu Prefix Delocutiv Doua Cuv Obtinute Prin C
La O Biblioteca S.au Vandut 300 De Culegeri De Probleme. Ce Suma S.a Încasat În Total,dacă 7 Culegeri Costa 105 Lei?
Cum Se Calculeaza Inaltimea Intr-un Triunghi ABC Oarecare Daca AC=36 Cm, BC=48 Cm Si Masura Unghiului C Este De 30 Grade?
Dau 20 Puncte Va Rog Nu Foarte Lung Descrierea Casei În Franceza
Tradusa In Engleza-Romana.O Compunere Cu Un Lucru De Care Nu Am Putea Trai,de Exemplu Eu Nu As Putea Trai Fara Familie,prueteni...Nu De Pe Google Translate..Va