RO Study
👤
Anonim
Anonim
26-03-2017
Istorie
a fost răspuns
ce inseamna dareic va rog sa imi spuneti dau coroana
Răspuns :
Bursucanu
Bursucanu
26-03-2017
Dareic=moneda persana schimbata cu cea macedoniana
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 61+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
1.Suna A Daua Numere Naturale Este 192 Impartind Numărul Mai Mare La Numărul Mai Mic,obținem Catul 11 Si Restul 12 2.perimetrul Unui Dreptunghi Este 20 M.Calcul
Pretul Unui Telefon Mobil A Scazut Cu 10% Si, Dupa O Saptamana, Noul Pret A Scazut Cu Inca 10%.Dupa Cele Doua Modificari De Pret, Telefonul Costa 81 Delei. A) A
Aratati Ca Pentru Oricare Trei Numere Consecutive Cel Puton Unul Divizibil Cu 2 Si Cel Putin Unul Divizibil Cu 3
Se Considera Multimea A={12;345; 4,2; 123; 45; 0,007}.Determinati Elementele Multimilor B={ X|x Este Partea Intreaga A Lui Y ∈ A}. C= {x|x Este Zecimala Lui Z ∈
Cum Se Rezolva: Aflați Aria Unui Triunghi Cu Lungimea Laturi De: A)12 Cm. B)8radical Din 3cm
Suma Dintre Un Numar Natural,2cincimi Si 3cincimi Din El Este 940.Sa Se Afle Numarul
Creaza Si Tu Cate O Ghicitoare Pentru A Obtine Raspunsurile De Mai Jos Foloseste Cel Putin Un Numeral In Fiecare ! Miezul De Nuca Degetele De La O Mana Carul
Alcatuieste Enunturi Cu Cuvintele Se Contracteaza, Insemneaza, Reflecteaza, Manifesta.Funda <3va Rog Urgent...
Scrieti-mi Va Rog Niste Informatii Despre Predicat.urgent!
Va Rog Mult Sa-mi Dati Fisa De Lectura "copii In Catusile Siberiei" De V.Alecsandri