RO Study
👤
Dosar00
Dosar00
26-03-2017
Ed. tehnologică
a fost răspuns
In ce moduri se foloseste zahărul
????
Răspuns :
Maria790
Maria790
26-03-2017
Zahar : cristal , pudra
Answer Link
Iordachediana24
Iordachediana24
26-03-2017
Zaharul se foloseste in;alimentatia omului;ca indulcitor;pus in mancaruri(dulciuri)
Sper ca te-am ajutat!!:)
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 18+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
12. Stabiliți Care Număre E Mai Mic C) D) Vă Rog Mult De Tot Dau Coroană
Va Rog Repedeimi Trebuie Mâine La Școală
Log In Baza 3 Din (1-2x) = 3
You Are A Reporter For The School Newspaper. Prepare Some Questions To Interview Marcel After He Won The Local Championship. Roleplay The Interview With Your Pe
Calculeaza Nr De Electroni , De Protoni , De Neutroni Folosind Nr Atomic Z Si Nr De Masa A Pt Atomii Următoarelor Elemente: Li, Mg, Al. As Vrea Daca Se Poate Ex
Numeste Una Din Realizarile Reprezentate In Imagine Descreonin Cel Putin Trei Enunturi Urgent Vă Rog Dau Coroana
Bună! Ofer Coroană Care Mă Ajută La Chestia Asta. Deci Am Cuvintele: Om, Copil, Persoană, Personalitate, Valoare, Cultură, Limbă, Tradiție, Obicei, Religie, Is
In Urma Unui Concurs, Toti Elevii Participanti Au Fost Recompensati Astfel: 15% Din Numarul Concurentilor A Primit Premiul I; 30% Din Numarul Concurentilor Au
Zcilor Egalia Sanitatilor, Iar Cifra Sutelor Cât Suma Dintre Zeci Si Unite Esume Elor Bar De Zecilor Să Fie 0 13, Stearatele Numerelor: 35 583 209 —902 25 — 52
6. Scrie, Din Poezie, Bunica De Octavian Iosif Câte Un Cuvânt Care Rimează Cu Următoarele Cuvinte: Mici, Duiosie, Blând, Tăcută ,fus ,seară.