RO Study
👤
Anonim
Anonim
25-03-2017
Matematică
a fost răspuns
Vă rog ajutați-mă! Este urgent!
Răspuns :
Teodoraalbei
Teodoraalbei
25-03-2017
a/2=b/7=c/9=k
a=2k
b=7k
c=9k
(a+b+c)/3=48
18k/3=48
6k=48
k=8
a=18-biciclistul
b=56-camionul
c=72-autoturismul
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 12+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
7. Cel Mai Mare Divizor Comun Al Numerelor 16 Si 20 Este Egal Cu8. Cel Mai Mare Divizor Comun Al Numerelor 15 Şi 25 Este Egal Cu9. Cel Mai Mic Multiplu Comun Al
Câte Litere Și Sunete Are Cuvântul Examen S=? L=?
Realizeaza O Compunere De Minimum 100 De Cuvinte In Care Prezinti O Intamplare A Soldatelului De Plumb Dupa Ce Un Peste Mare L-a Inghitit (nu Trebuie Relatarea
Ce Valoare Morfologica Are Cuvantul "asemenea" In Enuntul "Cartile, Asezate-n Ordine Alfabetica, Erau Pentru Mine Asemenea Acelor Panouri.
Ficatul Secretă Un Suc Digestiv Bogat În Enzime Cu Rol În Digestia Lipidelor?Eu Consider Ca E Falsa Dar Nu Știu Cum Sa Modific Sa Fie Adevărata!!
URGENTTTT!!!!!DAU COROANA!!!!
Va Rog Ajutați-mă!
Numărul 2/13 Se Scrie Sub Formă De Fracție Zecimală Infinită Sub Forma 0,a1a2a3... . Să Se Determine Suma S = A1 + A2 + A3 + ... + A99 + A100 .
Câte Două Scene De La Alexandru Lăpușneanu Pentru Comentariu Relația Între Două Personaje Și Temă
1.a)Aratati Ca Fractiile 3/5 Si 3n/5n Sunt Echivalente Pentru Orice Numar Natural Nenul N. B)Comparati Fractiile 3n/5n Si 3n+3/5n+5. Solutie:a)Se Arata Ca 3×5n=