RO Study
👤
Sireni
Sireni
25-03-2017
Engleza
a fost răspuns
îmi trebuie urgent ex:6.dau coroana
Răspuns :
Аноним
Аноним
25-03-2017
3 e;4 f ;5 h; 6a ; 7 c;8 g
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 55+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
7. Make Sentences Using The Present Continuousform Of The Verbs In Brackets. Put The Subject Inthe Right Place.1 Here .... Now? (Ann/go)2 What .... At The Momen
7,9a),b)9 B)(radical Din 5 Pe 3) Totul La 5 +(radical Din 3 Pe 5) Totul La -1 - ( Radical Din 3 Pe 5) Totul Pa -3 Dau Coroana
Perechile De Numere Care Sa Se Dividă Cu 2 Și Cu 9 Este :..... Am Nevoie De Ajutorul Vostru ❗ ESTE FOARTE URGENT ❗ ❗
Scrie În Caiet Câte Un Fapt Şi Câte O Opinie Despre Fiecaredintre Cuvintele Următoare: Familie, Şcoală, Prieteni.Exemplu:Fapt: Este Considerat Copil Orice Perso
Am Nevoie De Ajutor La Aceste Exercitii Va Rog. Multumesc! 1. Precizeaza Un Rol Al Utilizarii Cratimei In Structura: Note-ngrozitoare. 5. Numeste O Figura De St
Pentru Amenajarea Unui Parc Sau Cumpărat 6 Lădițe A Câte 24 De Panseluțe Și Opt Lădițe A Câte 18 Primule Primule Câte Flori Sau Cumpărat În Total Cu Exercițiu P
Vă Rog ,urgenttt!!!
Vă Rog Din Toată Inima
Va Rog Mult,repede Daca Se Poate
Dana Numără De La 1 La 100 Și Aplaudă De Fiecare Dată Când Numărul Pe Care Îl Spune Se Împarte Exact La 3 Sau Se Termină Cu Cifra 3. De Câte Ori A Aplaudat Dana